Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
hadi milletin kankişi tontişi sevgilisi var
ben neden dolanıyorum buralarda
onu hiç anlamadım

doğrular adım adım yürürken yalanlar dolu dizgin gider.. ama hedefe önce varan doğrular olur .. o yüzden yalanlarla sadece kendinizi kandıracağınızı unutmayın yapmacık değil doğru olmaya en azından gayret gösterin ..

-Binlerce karayolu olsa da kafam karışmaz çünkü yüreğimdeki kan o harikulade kaynağına geri dönecektir. Peki, ne yapmalıyım? Ağzımı gökyüzüne doğru kaldırıp korkak dilimle bir şeyler mi gevelesem? Göğsümü açıp yumruklayarak İsa'nın dikkatini mi çekmeye çalışsam? Ama örtünüp yola devam etmek daha iyi ve mantıklı olmaz mıydı? Şaşkınlıklar olacaktı şüphesiz, açlık çekecektim; kurumuş dudaklarımı tatlandırmak için yanaklarımdan süzülüp minik kuşlar gibi beni teselli etmeye çalışan gözyaşlarımdan başka hiçbir şeyimin olmadığı bir yalnızlığa bürünecektim. Ve sonunda teselli bulacaktım, ölmüş bir kıza duyulan aşka benzer bir güzellik olacaktı. Biraz da kahkaha, zaptedilmiş kahkahalar, ve geceleyin sessiz bir bekleyiş, geceye duyulan yumuşak korku, ölümün meydan okuyan öpüşüne duyulan korkuya benzer bir korku. Ve gece çökecekti ve gençliğimin tez canlılığı ile terkettiğim kaplanlarım denizimin kıyılarından alınmış yağlar süreceklerdi hislerime..

Forumda bir ay içinde 647474 çeşit ayak gördükten sonra ben de aynı fikirdeyim Alavarez hanımcığım.. ayakforumlari.com :)
Neyse delirdik, kurtulduk..

Geri