Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Balonlar çok tehlikeli geçen Brezilya da düştü bi balon atmayın balon malon.

Claudia Bavel: Yamal beni evine davet etti, ısınmam var dedi.
Aramızda 11 yaş var emin misin diye sordum; hiç problem değil, mükemmel dedi.
18 yaşına girmen lazım dedim. Saçmalamayı bırak ve yaşımı düşünme dedi.
Bavel; 29 yaşında ve yetişkin içerik oyuncusu.
Adam haklı..

1751238513500.jpeg

şu alfabe ile şekilleniyor bütün hayatımız, insan kendini ifade etmek için bu alfabeyi kullanmak zorunda.
Peki bu kadar sayılı harf varken neden sayılı olan harflerden binlerce mana ifade ve hikaye çıkabiliyordu ?

Tek başına anlam ifade etmeyen
harflerde onca duygu ve yaşam için gerekli olan cümleler oluşuyor.
bazen yalın gibi görünen şeylerin içinden büyük derinlikler çıkıyor insan bunun için evrilmis bir varlık.

İsterse bu harfler ile hayatını karartir isterse harfleri kullanarak aydınlıklara kapı açar.
Veri kısıtlı ama yakalayabildigin fırsat senin.

Armut saplı üzum çöplü , zaman hızlı ben üsengec .

aynı ağıt, aynı çaresizlik, aynı kaygılar, aynı sessizlik ve farklılaşan ölüm haberleri.
değişmiyor düzen.

Deftere o kadar hırsla yazıyorum ki,ardında kalan 100 sayfayı da kalemle deleceğim gibi.

Yeni kitabım "HASTALIKTA IHLAMANIN TEDAVİ EDİCİ ETKİSİ ya da DUYU YANILSAMASI" çok yakında tüm meyhanelerde.

Hastayken ıhlamak harika bir şey. Mesela kolum mu ağrıyor, hemen koluma koluma ıhlarım ve tesirini anında gösterir.

Ih öldüm, ıh oram, ıh buram... Vay nerelere gideyim, ıh."

Instagram keşfetime bir video düştü ve bu müzik koyulmuştu. Çok bildiğimiz bir melodi ama ben bunu son yıllarda izlediğim bir filmde duyduğuma emindim, gel gör ki bir türlü çıkaramadım. Kısa bir araştırmadan sonra buldum. “Stranger than fiction”
Hatta belki burada da bahsetmişimdir. Ve o kadar güzel bir sahnede çalar ki filmin özü gibidir o sahneler. Sanırım filmin yaklaşık son yirmi dakikasını pek çok tam filme değişmem:d melodi de oralarda bir yerde çalıyor. Değişik anlatıyı sevenler, halen izlemediyse sevecektir.

Valla yazmışım farklı yıllarda kdjdh (edit)

IMG_2179.jpeg

IMG_2180.jpeg

Son düzenleme:
Dilerim en sevdiklerinizle sınanırsınız grupça.

@BuYuCu sen yaz biz okuyalım ender.. tanıdığım ilk günden bu zamana düşüncelerini kelimelere dökmeni , kısa süreli ikili diyaloglarımız dan şahsım adına hem keyif aldım hem mutluluk duydum..
yüreğine bereket kardeşim..
Bol bol memleket havasını ciğerlerine çek..

Geri