Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bu tatlis sokak kedisi bizi secti biz onu secmedik . Ilk baslarda yemegini verdigimde cok urkekti alip kacar baska yerde yerdi. Urkekligine cok uzuldum belliki hoyrat davranmislar bu yuzden diger kedilerden daha cok baglandim buna. Ufak ufak adimlar atmaya basladi bana. Tam alistik birbirimize tatilim bitti. Ama anneme ve karsi komsuma tembihledim ona sahip cikacaklar. Yillik mama parasini da verdim karsi komsu teyzeye kadin biraz salak buldu beni ama olsun. Sadakam :kalp:
1000190841.jpg

Enerji
Asla yalan söylemez, ilk hissettigin dogru.
Ortada somut bir şey yokken şüpheleniyorsan, o da doğru çıkacak.

LinkedIn, iş bulma harici her amaca hizmet eden yüce gönüllü bir platform.. Ne dileyebilirim acaba?

Screenshot_20250727-153321_LinkedIn.jpg

bizimkiler orayı da çöpçatanlık sitesine çevirdiler her gün en az 10 tane buna benzer post görüyorum :d

Çöpçatanlık durumu platformun var oluşundan bu yana var da böyle bir mesajla ilk defa karşılaştım. Pozitif bakış açımla "belki de iyi niyetlidir" diyeceğim ama bir insan niye böyle bir şey yapma ihtiyacı duyar demekten de alıkoyamıyorum kendimi.. :)

Çöpçatanlık durumu platformun var oluşundan bu yana var da böyle bir mesajla ilk defa karşılaştım. Pozitif bakış açımla "belki de iyi niyetlidir" diyeceğim ama bir insan niye böyle bir şey yapma ihtiyacı duyar demekten de alıkoyamıyorum kendimi.. :)

dilek dilemeyle başlayan konuşma eminim çok daha can sıkıcı bir noktaya doğru evrilir :)

Herkes severmiş okuyanı yazanı, kimse sevmezmiş meyhanede gezeni,

bu halk müziğinin sürekli bir şeyler dikta etmesi beni çıldırtıyor, size ne zararımız vardı ya? Bizi niye örselediniz?

Öleceksiniz öleceksiniz kendinizi birsey sanmayın

Cok mantik aramamak ile birlikte akil sagligimi yitirmem uzereyim isyerinde. Mario ve Eva isminde bir cift var. Asiri dedikoducular ve kafalari ayni sehirici kameralari gibi her aciya donuyor. Disarda patronla konusuyorum bakiyorum arkamizda kulak misafiri, stoka sayima gidiyorum pesimdeler. En son yukari ciktim toplantiya elinde sacma bi kagit ile gelmis egilmis kulagima dogru. La korktum korktum ruyama giriyorlar. Yirtik dondan cikar gibi her yerde her olaydalar. :emoji_sweat_smile:

Hukumetin ZZP uzerine surdugu yildirici politika yuzunden ulkede dişçi, psikolog ve doktor kalmadi. Diploma denkliginizi yapip cikip cikip gelin iste size firsat.
Disdoktorum Almandi, ona madem oyle Turkiye'ye git dedim evet zaten aklimda dedi :d
Almanlari postaliyorum Tr'ye hadi iysiniz....

Hukumetin ZZP uzerine surdugu yildirici politika yuzunden ulkede dişçi, psikolog ve doktor kalmadi. Diploma denkliginizi yapip cikip cikip gelin iste size firsat.
Disdoktorum Almandi, ona madem oyle Turkiye'ye git dedim evet zaten aklimda dedi :d
Almanlari postaliyorum Tr'ye hadi iysiniz....

Çalışma vizesi için İngilizce yeterli mi Hollandaca da istiyorlar mı

Şu sıralar hayat bütün oklarını üzerime çekmiş sanki .....dart tahtası gibi hissediyorum kendimi...

Geri