Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Sabah kocam anlatıyor jfjd üniversiteli genç bir kız ve oğlanın konuşmasına şahit olmuş. Oğlan demiş ki kıza “bence ben narsistim”, kız da gülerek demiş ki “evet bence de öylesin” kendine narsist diyende de benim yatarken giydiğim atletle şort var diyor, kendini havalı sanıyor dlyrk diyor jdjdh çok kızmış, “bizim çiçeğimizin de böyle erkek arkadaşları olabilir” diyor, asabı bozulmuş. Bu adam gerçekten benim yanımda çok az ağır küfür etmiştir, belli ki gerçekten asabı bozulmuş kdjd hani gassal’da baki diyor ya “baba olmak insanın sinirlerini bozuyormuş” diye, aynen böyle :d hayır atletten ne istedin… bir de ben öyle anlatınca kızla erkek arasında flörtöz bir durum var gibi düşünerek “her kızın bir habeş maymununu prens sandığı bir dönem vardır, bizim kızın da olabilir ama biz kızımızı akıllı yetiştiririz” filan dedim ama öyle bir şey de yokmuş, sevgili sevgili değillerdi dedi kdjdj bu adam beni çok güldürüyor, çok eğleneceğuk

İnsanlar değişmez.
Aksine inanmakta direttiğiniz her an, hayat size layık olduğunuz cevabı verir.

İstanbul yolları gözüktü üstelikte ağustos sıcağında.. Nasıl çekilecekse onca yol.

Duom (@Leviathan ) bensiz oyuna girdiğinde çok üzülüyorum bir de başkasıyla girdiğini görünce daha çok üzülüyorum

Miray Akovaligil'in her yurtdisi gidisinde Primarkta girmesine cok guluyorum :d Ben de hello kity urunlerinin hepsini alip sonra pisman olanlardanim. Ama gozu karariyor insanin bazen :d

Hiçbir sey istedigim gibi sonuclanmadigi gibi istedigim gibi gitmemeye devam ediyor. Dönünce devam edecek kıvama sokup uzun bi tatile cikmak en iyisi.

Geri