Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
guzeller bayram gunu suslenir, seninse bayramlari susler yuzun...

kizlar size bisi diyim mi, bosa yasiyoruz gibi geliyor bazenfkdhgk

Her şeyden emindi,ta ki düşünene kadar.''

Aynı şeyi;bir de çıkar gözetmeden dene.''

Eskiden manual amcam vardi Afrikaliydi, emekli olunca bizi birakti, my princesss diye karsilardi beni balkonda. Dunyanin en kotu kokan insani olabilirdi, ama zamanla o kokuya bile alismistik. Alismak boyle bir sey iste.
Simdi Thomas dayim var kendisi Alman, Allah uzun omur versin surekli hasta, biktim hastaliginin en ince ayrintilarini dinlemekten ama iste nazimiz geciyor, alistik birbirimize. hast du imma pauzeee esprisini duymadan gunumu geciremiyorum.

Eskiden manual amcam vardi Afrikaliydi, emekli olunca bizi birakti, my princesss diye karsilardi beni balkonda. Dunyanin en kotu kokan insani olabilirdi, ama zamanla o kokuya bile alismistik. Alismak boyle bir sey iste.
Simdi Thomas dayim var kendisi Alman, Allah uzun omur versin surekli hasta, biktim hastaliginin en ince ayrintilarini dinlemekten ama iste nazimiz geciyor, alistik birbirimize. hast du imma pauzeee esprisini duymadan gunumu geciremiyorum.
manual amcayı ve kötü kokmasını hatırlamam şaka mı..............

manual amcayı ve kötü kokmasını hatırlamam şaka mı..............
bi zamanlar her gun yazardim o yuzdendir :D adam warehouse'ta diyelim 5 dk onceden gecti gectigi yerler buram buram kokuyordu. O zamanlar ofiste calisiyorum ofise gelirdi bazen nefesimizi tutardik :D Aslinda pis bir insan degildi, yediginden ictiginden mi ilaclardan mi bilmiyorum teni fena kokuyordu.

Sirf yere dokulen cakil tasina 2.500€ gitti. Arka bahcenin havlusuda 1300€. Hatirlatirim daha icinde teras tasi + on havlunun kapanmasida cabasi.
Insaati ustasi parasi yorgunlugu ve hala bitmemesi midemi bulabdirdi. Yeter bitsinde 2 bardak cay iceyim òlmeden

• Üzgün
Tepkiler: W
Sirf yere dokulen cakil tasina 2.500€ gitti. Arka bahcenin havlusuda 1300€. Hatirlatirim daha icinde teras tasi + on havlunun kapanmasida cabasi.
Insaati ustasi parasi yorgunlugu ve hala bitmemesi midemi bulabdirdi. Yeter bitsinde 2 bardak cay iceyim òlmeden
2022 yılında başladın şu işe.

2022
2022
2022
2022

dolandırılıyor olabilir misin? bitir artık şu inşaatı gurbetçi pandam.

Herkesin bir halt bildiğine emin olduğu bir dönem.

Geri