Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerisinin hiç bi önemi yok. Hayırlı sağlıklı ömürler versin annene.Bu dünyadaki en büyük zenginlik sabah mutfakta kahvaltı hazırlayan annenin sesleriyle uyanmaktır.
manual amcayı ve kötü kokmasını hatırlamam şaka mı..............Eskiden manual amcam vardi Afrikaliydi, emekli olunca bizi birakti, my princesss diye karsilardi beni balkonda. Dunyanin en kotu kokan insani olabilirdi, ama zamanla o kokuya bile alismistik. Alismak boyle bir sey iste.
Simdi Thomas dayim var kendisi Alman, Allah uzun omur versin surekli hasta, biktim hastaliginin en ince ayrintilarini dinlemekten ama iste nazimiz geciyor, alistik birbirimize. hast du imma pauzeee esprisini duymadan gunumu geciremiyorum.
bi zamanlar her gun yazardim o yuzdendirmanual amcayı ve kötü kokmasını hatırlamam şaka mı..............
Kjkhkhkhksalakjhhhjfncbvhxxmanual amcayı ve kötü kokmasını hatırlamam şaka mı..............
2022 yılında başladın şu işe.Sirf yere dokulen cakil tasina 2.500€ gitti. Arka bahcenin havlusuda 1300€. Hatirlatirim daha icinde teras tasi + on havlunun kapanmasida cabasi.
Insaati ustasi parasi yorgunlugu ve hala bitmemesi midemi bulabdirdi. Yeter bitsinde 2 bardak cay iceyim òlmeden
Sorma pandiskom... neyin icindeyim bende bilmiyorum. Basim agriyor artik. Artik icimden gelmiyir. Hevesim gittikce azaliyor2022 yılında başladın şu işe.
2022
2022
2022
2022
dolandırılıyor olabilir misin? bitir artık şu inşaatı gurbetçi pandam.