Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Whatsapp aile grubunda kavga çıktı.
Halam foto atmış sonra silmiş siz atınca ben yorum yapıyorum ben atınca siz cevap vermiyorsunuz diye.
Annem de sen hep küsüyon zaten alıştık bu haline deyince halam ne kadar sinirlendiyse ses kaydı atmaya başladı.
Arada kalanın Allah yar ve yardımcısı olsun.
Konu erkeklere sıçrarsa olay "Sen Abdulhamiti savundun" a kadar gider.
Olay wp durumundan laf sokmaya kadar uzar gider geçmiş olsun khkhjhhg

Aranızda reklam ile ilgilenenler varsa kişisel bir deneyimimi paylaşayım.

Müşterilerinize 2 sene boyunca her üç günde bir " DEV İNİDİRİM - KAMPAYA - STOKLA SINIRLI " gibi başlıklarla kısa mesaj atarsanız, iplenmeyen yazar konumuna düşersiniz.

Çıldırıcim.

Kimse insanları memnun etmeyi başararak göçmez dünyadan.''

Her "git" gerçek bir git değil yaralanan insanlar tarafından bir teste tabii tutuluyor olabilirsin alt metni oku.

Kolları bozuk kaderin canım,alışamadım.''

Doktorun konusunu görünce aklıma bir şey geldi kdjd Şimdi bundan seneler önce iş yerinde öyle otururken bir telefon geldi. Bursa Nilüfer’de bir avukatlık bürosu, bir ceza yemişim güya otoyol geçiş ihlali mi dedi ne, geçmiş gün tam hatırlayamadım. Üzerinden uzun süre geçmiş, dosyam o büroya gitmiş. Takip numarasını verdi, bilgilendirdi, ödeme yapın, icraya girmesin mi dedi falan filan bir şeyler. Ben heyecanlandım, tam dinleyemedim zaten. Arabam var ama o dönem şoförlüğüm yok yani aktif kullanmıyorum. Ben şok. Allah Allah falan diyorum. Açtım babama, dedim böyle böyle, babam dedi “yaaa dolandırıcı onlar aldırma” bilmem ne… O dönem tıpkı bugünkü gibi “internel altyapınız bilmem ne diye” başlayan telefon konuşmalarının insanları bezdirdiği zamanlar. Ama benim aklıma takıldı, dolandırıcı vibe’ı yok. Arkadaşlarıma söyledim galiba. Onlar söylediler nereden bakabileceğimi, siteyi filan söylediler. Benim için o dönem büyük olaylar bunlar kfjf Bilmiyoruz neticede. Neyse ben girdim resmi siteye:d aaa bir bakarım ki arabanın fotosu:d Babam olduğunu anlıyorum bir şekilde direksiyon başındakinin :d Tarihten de -arabayı izmir’den almıştık-aracı izmir’den ankara’ya getirdiği tarih olduğunu anlıyorum :d ülen baba:d dolandırıcıymış diyor bir de meh:d

Geri