Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen niye evdesinmarkette geçirdiğim süre 5 dakika, eve dönüşüm 45 dakika. kedisine, köpeğine, esnafına selam çak. komşu teyze gör, ayaküstü “naber nasılsın, çalışıyor musun, napıyorsun, annem nasıl?” sorularına cevap ver. o arada elinde yüzük aramalar, dayanamayıp özel hayata geçiş: “ee, yok mu kimse? varsa kimlerden? yoksa niye yok? bak, falancanın oğlu var, tanıştırayım sizi.” yok deyince bu sefer: “e, benim çocuk da bekar, senden iyisini mi bulacağız?” hah hah hah kahkaları eşliğinde, “hadi, annene selam söyle,” ile kapanış.
Narin olayi gibi olsa anne kapi kapi dolasmazdi bence katili bulmak icin, ben annenin birsey bilmedigini ya da konduramadigini dusunuyorum.çağla tuğaltay cinayeti ile ilgili tgrt yayın yapmış, uzun süre sonra anne yayına çıkmış. onu paylaşmışlar, bir izleyeyim dedim.
bu işin peşini bırakmayanlara yardımcı olmak için gönüllü bir avukat bu olayı ele almıştı. adam yayına bağlandığı andan itibaren başta stüdyodaki program avukatı olmak üzere sunucu ve anne tarafından bir suçlanıyor bir suçlanıyor. adam mantıklı olan, herkesin düşündüğü şeyleri dile getiriyor. narin olayında olduğu gibi ilk şüpheli ailedir diyor. olan, biten konuşulacağına bu işin peşini bırakmayan avukat suçlanıyor. adamı konuşturmuyorlar, konuşturmadıkları gibi saçma bir şekilde elbirliği yapmış gibi üzerine gidiyorlar. adamın sabrına hayran kaldım.
Utanmasam ben niluuu.. koca kari gibi oldum
baştan sona süreci takip ettin mi bilemiyorum da olayda çok anormallikler var. öyle böyle değil. çoğunluk gibi ailenin masum olduğunu düşünmeyenlerdenim.Narin olayi gibi olsa anne kapi kapi dolasmazdi bence katili bulmak icin, ben annenin birsey bilmedigini ya da konduramadigini dusunuyorum.
bu saçlar düşünmekten beyazladı.Ahh samurai pandam ah... nasilda yoruyor kendini