Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

THE OA dizisine başladım, güzel gibi izleyelim bakalım

cgx8iqq.gif

bu gifimde demişik görsel metaforlar kullandım.

akan kırmızı su, acılarımı...
sallanan çiçekler, havanın rüzgarlı olduğunu ve yere oturduğum için çok uzun süre böyle kalırsam kesinlikle vırik olabileceğimi...
uçan kelebek, aşık olmadığımı ama olabileceğimi ve %50 sevebileceğimi ve ve de Nazan Öncel sevdiğimi...
omzumdaki kuş, artık bülbülün ötmediğini ama bir o kadar da hareketli olup kuşumu ha uçtu ha uçacak olduğunun Ahmet'e bir bildirisini...
ortadaki güzel kız ve saşlarımdaki çiçekler, muhteşem güzelliğimi...

simgeliyor...

gnydn.

Hayatınızda yüzünüzü güldüren biri varsa
Ona sımsıkı tutunun :)

Bu şarkıyı baştaki beyefendi gibi söylemeyeceksek bir anlamı yok:d

Ailemin 2025 pastası benden.p

Siz yani, siz yani sanıyor musunuz benim unuttuklarım, arkadaşlarım vardı...
İnsan unutur mu sevdiğini.
Arkadaşını unutur musun bey baba? Bak şindi hüngür hüngür...

çocuklar sürekli duvara kafa attıklarından ve her an birine bir şey olacak diye tedirgin olup elde telefon zırt pırt velilere haber vermekten psikolojim feci bozulmuş.
az önce çıktı alırken halıya mürekkep döküldü, temizleyeyim derken ben de masanın köşesine kafa attım ve umarım ölmem tribine girdim. biri anneme haber versin gelsin çocuğunu alsın ya.

çocuklar sürekli duvara kafa attıklarından ve her an birine bir şey olacak diye tedirgin olup elde telefon zırt pırt velilere haber vermekten psikolojim feci bozulmuş.
az önce çıktı alırken halıya mürekkep döküldü, temizleyeyim derken ben de masanın köşesine kafa attım ve umarım ölmem tribine girdim. biri anneme haber versin gelsin çocuğunu alsın ya.
Geçmiş olsun dikkat edin lütfen:(

Yarın kan tahlili yaptıracağım. Sıkıntı bastı stresten, iğne korkusu öldürüyor beni kfjd tuttu yine nanemollalığım

Geri