Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Şuanda bu konuyu görünce aklıma geldi. Gerçekten bi karalama defteri alınabilir aslında. Günlük olmasa da, insanın yazası gelince yazdığı bi defter olabilir. Değişken aralıklarla, tarih atarak, içinden geçeni söyle konusu gibi. Çocuklara ve torunlara ve belki de sonrakilere ne güzel bir hatıra olur dimi?

Geçmiş olsun. Benim de dişçi fobim var ve hiçbir sorun yaşamadığım halde randevu yaklaştıkça geriliyorum.

Teşekkürler lefty:* benim de hiçbir olumsuz hikayem yok, her seferinde çok rahat geçiyor ama işte fobi buna denir:d

hahahh yaptırdım, gösterdim ona gününü…

Ekli dosyayı görüntüle 97213
EYywgLRX0AEWvNZ

hayatım karpuz kabuğundan bozma bir tekne mi ?
beni rüzgarsız bıraksın .

ehehe

pek inançlı biri sayılmam, çok şükreden biri de değilim daha doğrusu değildim diyebiliriz ama birkaç yıl önce yaşadığımız sağlık sorunundan sonra şükretmenin ruhumda yarattığı huzuru keşfetmiştim. orada yaşadığımız güzel sonuçlardan sonra daha farklı düşündüğüm birçok şey olmuştu. son birkaç ayda da belki maruz kaldığımız manifestçilerin “şükretme” enerjisinin etkisi belki de içimde büyüyen ve değişen bir yer, beni bazı şeylere karşı hep “şükürler olsun” demeye itti. dünü düşünüyorum, harika insanların varlığıyla her anın güzelleşmesini. bugünü düşünüyorum, harika insanların varlığıyla en küçük duyguların bile büyüyerek her anı güzelleştirmesini ve bunlara şükretmekten başka bir karşılık bulamıyorum. şükürler olsun. çok büyük iyi ki’lerimsiniz.

Youtube asmr kanalı mı acsam efsane sario he hobi niyetine filan hani Xd

• Korkunç
Tepkiler: W
Yüzsüzlüğün bu kadarı
Daha ne diyebilirim bilemiyorum ….!

Son 30 saniye ana sayfaya gidemedim kim uzerimde bu kulaniciyi yildir secenegini kullandi? Cbk solesin hfhdhj

Sıralamamız iyi değil ama çok klas bir hareket yapmışız :d riskli bir hareketmiş ama denemişiz. “kuş ölür, sen uçuşu hatırla” dizesi her zaman benlik değil ancak bazı durumlarda evet, aynen böyledir.

Bir süredir işler pek yoğun değildi ve bu işime geliyordu. Zaten çok yoğun günler yaşıyorum ve iş anlamında kafamın görece rahat olması iyiydi. İki tane baba iş verdiler, meğerse bunlar için bekletiyorlarmış beni… Sabahtan beri uğraşıyorum, daha çok uğraşacağım ama ne fark ettim? Ben çalışmayı seviyorum, hani inşirah’ta diyor ya “bir iş bitince diğerine koyul” diye, insanın zihnine iyi gelen şeylerden biri boşta kalmamak, bir iş için çalışmak, uğraşmak. Çalışmak iyi bir şey benim için şükür. Zinde hissettirdi.

Sabahin 4’unde, 5’inde , 6’sinda uyanmaktan yoruldum. 8’de uyandigin gun dunyanin en mutlu insani olacagim ama sanirim bi 15 sene daha en gec 7’de uyanabilcem :((((

şu videoyu gördüm de her geçen gün bu ülkeye dair umudum bitiyor. hiç mi güzel bir şey olmaz.
17 yaşında 6 suç kaydı olan bir o. evladı elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyor. cezaevlerinin kapatılıp ağır şartlarda çalışma kamplarını her daim savunacağız. yok öyle ıslah edip topluma kazandırayım düşüncesi. insan hayatına etki eden her eylemin sonucu toplumdan uzak tutulmak olacak.

Geri