Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
gecenın sessizliği içinde,
cam kenarında yaktığın sigaranın sesi,
ruzgarın, soğuğun yüzünü kesmesi,
en kucuk sesin de sesinin olması,
gecenın derinliğiyle birleşince sen,
ağır geliyor omuzlarıma, kaldıramayacağım yükte değildi aslında,
kahvenın karanlığı, kahveliği içinde bile baktığım da görebildiğimdin aslında,
ara da bir geliyorsun artık aklıma, hep gittiğin geldiğince aklıma
gecenın sessizliğiyle başbaşa kalırken ben, ne sen kalıyorsun ne de ben..
aslında hiç olmamışız, hiç'mişiz..
uzun zaman olmustu yazmayalı, birgün bile cok uzundu aslında
değerini kıymetını bilseydik, ne güzel yaşandı ve bitti...
sonu olmayan bir hikaye gibi
ne mutlu bitti, ne de mutsuz,
koskoca bir hiç'miş..
ben gelırken satır sonlarına,
ne senden ne de kendim bihaberim aslında..
o gecelerin sessizliğiyle kaybolmuşum..
gün işiğim, karanlığım..
karanlığım da belki hatırladığım kahverengi gözlerin...
sessiz, usulca sevmek, sevebilmekten öte çokta sevmeyın kimseyi,
bir yıldız gibi kayar gider avuclarınızdan,
kaybolur gecenin sisinde, kar'ında kahrında...
gece bendim, gün sen
ne batırabildik, ne de cıkartabildik ikimize de güneşleri var olsa o da..

23.03.2024 | 03.00
|K.K.D|
.C

tam benim kalemim ya.
gel buraya yanaklarını sıkıcam

Demek ki çilekeş malumatı okumayı sevdiler konforlu malumat çekici gelmiyor olabilir

Dram seviyoruz ya

bi öğrencim 1. sınıflardan bi öğrenciye vurmuş, çocuk da sınıfa gelip şikayet etti. benimki de yapmadım diye ağlamaya başladı. :emoji_sweat_smile: ben de itiraf etmesi için sıkıştırdım ama kabul etmiyor suçunu. niye sınıfa girer girmez direkt seni gösterdi diyorum, annemin evde beni dövmesi için diyo. dbfvdk.
bu savunma > 12 kızgın adam filmindeki henry fonda'nın katil zanlısını ipten alan savunması.

Ne yapalım seninle biz bir rakı balık mı yapak artık?

Kız bırak beşimi, söz oluyor söz...

IMG_20240327_222319.jpg

“tüm varlığım benim, karanlık bir ayettir
seni, kendinde tekrarlayarak
çiçeklenmenin ve yeşermenin sonsuz seherine götürecek.

ben bu ayette seni ah çektim, ah
ben bu ayette seni
ağaca ve suya ve ateşe aşıladım… “

bu kadına aşıktım, aşkımdan kurtulunca yaşamaya başladım. Ne zaman şiirlerini okusam ne gücüm kalırdı ne insanlığım, yiter giderdim öylece

Zaman beni yine yanıltmadı. Haklılığımı gösterdi. Alnımdan öpüyorum kendimi…

Dün akşam kardeşimle konuşuyordum, mayısta askere gideceği için işten ayrılıp yanıma taşınacak onun planlamasını yapıyoruz. Laf arasında askere de gidip geleceksin, ne zaman evleniyorsun diye sordum ve "Birisi var da evlenmedim mi?" diye yanıtladı. Evet, tam olarak bu kapıyı açtı. Şimdi sen naneyi yemedin mi? Ben hemen anne&yengeler kısmet bulma organizasyonuna haber salmaz mıyım?

20 yıllık forumcuyum bu konunun "İçinden Geçeni Söyle" konusundan farkı ne hala anlamıyorum.

Ben admin olsam konu tekrarı diye bunu kapatıp buraya yazan kişilere de 3 yıl 7 ay hapis cezası verirdim.

@HosgeldinHarunAbi yetki dahilinde diye biliyorum ama uzun zaman oldu kanun okumayalı, süre değişmiş olabilir uzmana sormakta fayda var.

20 yıllık forumcuyum bu konunun "İçinden Geçeni Söyle" konusundan farkı ne hala anlamıyorum.

Ben admin olsam konu tekrarı diye bunu kapatıp buraya yazan kişilere de 3 yıl 7 ay hapis cezası verirdim.

diğer konu tüm üyelere açık, bu konu bana zimmetli arpes.

Dün akşam kardeşimle konuşuyordum, mayısta askere gideceği için işten ayrılıp yanıma taşınacak onun planlamasını yapıyoruz. Laf arasında askere de gidip geleceksin, ne zaman evleniyorsun diye sordum ve "Birisi var da evlenmedim mi?" diye yanıtladı. Evet, tam olarak bu kapıyı açtı. Şimdi sen naneyi yemedin mi? Ben hemen anne&yengeler kısmet bulma organizasyonuna haber salmaz mıyım?
Ben olsam sıradaki sensin. Sen evlenmeden bana vize yok derdim…

Geri