Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Bi arkadasin herkes tùrkçe anliyorken konusuyorken yabanci dil konusmak gorgusuzluk demis bunu ben yazsam linc yerdim gurbetci kankilerimden djdjdjdj cidden kisiye gore linc etme olayi var burda ilginc.

Toksik insanların toksik davranışlarına değil, yaşamış olabileceği travmalara odaklanın.
Daha az yıpranırsınız ve daha affedici olursunuz.
Herkes isterdi gül bahçelerinden çıkıp, ruhun yegane enerjisi olan 'sevgi' ile doyrularak hayata adım atmayı fakat bazılarımızın ne yazık ki daha ilk, masum adımlarını atmaya basladigi yerler bile dikenlerle,sevgisizliklerle, tacizlerle, şiddetle ,zorbalıklarla dolu. Sevgiyi,empatiyi öğrenmemiş bir insandan, sevgi ve anlayış bekliyor olmanız ne kadar verimli olabilir?
Bilemezsiniz; aynı yollardan yürümediniz.
O yolları bilme şansınız ya da şahit olma şansınız olsaydı, -özellikle bazılarına- ilgili kişiye kızdığınız için bile utanırdınız belki kendinizden.

Öyle güzel öyle içten bir aşıkmış ki sesinde şarkısının melodisinde inceden inceden içim eziliyor.

" ne makine şu insan be,
içine ekmek,şarap,balık,
turp koyuyorsun.
iç çekmeleri,gülüşler
ve düşler çıkıyor "

Flörtözlerim Ramazan içerisinde iftarı açtıktan sonra "e hadi yani..." deyince benim mevzu.

Astroloji ve fala inanan birini kaale alamiorum.

Askommm tarotuma bakormisin.

Bazen yasanilan olumsuzluklarla yuzlesmek icin gorsele dokmek gerekir bu bazen lego bazen resim olur. Ustunu ortmeye calistigimiz canimizi yakan olaylari daha net gormemizi saglar. Yuzlesmek agir olsa da desmek gerek bazen yarayi iyi olmak icin. Lego cok sacma bir ornek gibi gorunse de seanslarda aglatir.

Annem anlatırdı, küçükken çok yemek yiyipte rahatsız olduğumda "karnımı boşaltın" diye ağlarmışım. Bu akşam yine yemeği fazla kaçırdım, direkt annemi aradım "anaaa karnımı boşaltıııın" dedim gülmeye başladı. Yanına gideyim de dizine yatayım azcık, özledim.

Haftaya tatile gidiyoruz, yine evde hastaliklar artmaya basladi. Biz ne zaman tatile girsek, kesin tum aile hasta oluyoruz :d Simdiden zencefil, limon, bal, ihlamur, kekik ne bulursam yiyip ictigim bir hafta yapayim da hafif atlatayim bari

Cehennemi kendi kafamızda yaratırken onu yaşadığımız bölgede en şikayet ettiğimiz şeylerle bütünleştirerek hayal ederiz. Mesela Arap inançlarına göre cehennem haddinden fazla sıcak olan, insanlara kaynar su içirilen, derilerinin yenilenip tekrar tekrar yakıldığı, sürekli azap çekilen bir yerdir. Araplar cehennemi neden mi böyle düşünmüşler?
Çünkü Araplar sıcak bir coğrafyada yaşayan ve aşırı sıcaklardan çok eziyet çeken bir topluluktur. Bu yüzden onlar için en ızdıraplı yer böylesine sıcak bir yerdir.

IMG_3049.jpeg

Norveç mitolojisine göre ise cehennem (niflheim) buz gibi soğuk yer altı dünyasıdır ve oradaki bütün nehirler donmuş haldedir. Çünkü Norveçliler de soğukta yaşayan ve soğuktan eziyet çeken bir topluluktur.
Peki ya gerçekten cehennem neresidir?
Bunun en güzel cevabını veren Dostoyevski'dir.
"Cehennem, insanın kalbinde sevginin
bittiği yerdir." Ve José Saramago da ekler: "Cehennem, umudun bittiği bir dünyada yaşamaktır."
Umutla kalın, sevgiyle kalın, korkularınızın üstüne üstüne gidin ve var olmayan bir cennete gitmek için lütfen bu dünyayı cehenneme çevirmeyin!

(Alıntı)

Ne rezil bir milletiz biz? Biri Çekya’dan biri Hindistan’dan iki misafir geldi, adamlarla yemek kültürlerinden konuşuyoruz. Bir tanesi aradan girdi “i*bne Trabzon” dedirtmeye çalışıyor çekyalı elemana. İyice bozuldu bu millet.

• Hımm
Tepkiler: W
Ortalik isini beceremeyen bir ton beceriksizle dolmus. Daha ozgecmisi okuyamayan, universiteden yeni cikmis yeni yetme, bana gelmis gazel okuyor. Yavrum sen once, hangi is icin nasil kisi bulman gerektigini ogren. Ay sinirlerim zipladi, beceriksiz insan gorunce gozum donuyor

Ne tuhaf değil mi? Sahip olmadığın birini kaybettiğini sanmak...

Bu pipi kafalılar niye bu kadar fazla yeahuu? Bu saç tıraşını ilk yapan berberi ve yayanları bulup vurmak lazım.

Resmen çevre kirliliği.

Geri