Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Anlaşılmak gibi bir derdimiz vardı. Ne zaman ki kendimizi anlatamadığımızı Fark ettik. İşte o vakit susmalar Dostumuz oldu.

Anlaşılmak gibi bir derdimiz vardı. Ne zaman ki kendimizi anlatamadığımızı Fark ettik. İşte o vakit susmalar Dostumuz oldu.
Nasıl anlaşılmak gibi bir derdin var? anlayamıyorum milyarlarca beyni farklı kodlanmış insanlara tek bişeyi anlatıp hepsinin aynı şekilde anlamasını beklersen yanılırsın varlığın ile öylece ya kabul ederler ya görmezden gelirler ama varlığını önce sen kabullen ve susma.
Yaşın genç daha yaşlanınca Ah gençliğim deyip susacaksın zaten.

Nasıl anlaşılmak gibi bir derdin var? anlayamıyorum milyarlarca beyni farklı kodlanmış insanlara tek bişeyi anlatıp hepsinin aynı şekilde anlamasını beklersen yanılırsın varlığın ile öylece ya kabul ederler ya görmezden gelirler ama varlığını önce sen kabullen ve susma.
Yaşın genç daha yaşlanınca Ah gençliğim deyip susacaksın zaten.
Kuzu konudan bağımsızdı kjkjkj ben susamıyorum zaten malum

• Beğen
Tepkiler: ne
1710270305617.png
Geçenlerde yine complience'dan gelen denetçiyi zorluyorum.

• Beğen
Tepkiler: W
Yaklaşık üç saatlik bir uyku diliminde sahuru kaçırıp güne susuz ve en önemlisi sigarasız kalma psikolojisi ile tamı tamına dört kez istemsizce uykudan sıçrayışlarım saate bakıp daha uyuyalı yarım saat olmamış olmamı görüşlerim ile kendi kendime içten içe sövüşlerim en nihayetinde doğru saati tuturup uyanmış olmam
Kjkjkjkjk hadi bitir artık şu işi zıbar yettin haaa diyişim çay suyu kaynadı çay demlemeye gidiyorum sevgili defter <3

• Kalp Gözler
otomobilsizlik cok kötü
otomobil olmayinca cifci köyünden başka hic bir yere kimirdayamiyorum
en iyisi ben sehir merkezine taşinayim

• Kahkaha
Koye alisan bir insan sehir hayatinda mutsuz olur. Alsana bi scooter ya da elektrikli bisiklet.
yok ya scooter kurtarmaz beni
sadece mahalleden mahalleye gitmiyomki
cevrem nedeniyle uzaklarada gidiyom ben heryere giden biriyim

araba mecbur yada köz köz gari gibi evde oturacam

gari aslinda gayet normal bir cagridir
mesela evlenirken kadin koca demiyorlarki kari koca diyorlar

aslinda karim olmayana kadin denilir
adam kadinina kari diye seslenir

anlata bildimmi gari

Geri