yıllarca doktor birini bulmak için tıp fakültesi kapılarında dolanan bir arkadaşımız var, en son kardeşim saftiriği sayesinde de amacına ulaşıp doktor bir kızla sevgili oldu. kızın ailesi çocuğun hem avukat olmasından ötürü hem de sonradan öğrendikleri aleviliğinden ötürü ilişkiye onay vermiyorlar ama ekmek alırken bile “bu arada avukatım” diye dolanan arkadaşımız, çenesiyle kızı nasıl manipüle ettiyse kızın tüm dünyası oldu bi anda ve allahın yoklukla sınamasının zararlarını canlı canlı görür olduk. kimsenin onay vermediği ilişkide kız dün evlilik teklifi alıyor, haftaya nişan yapacaklarını söylüyorlar, atlı kovalar gibi haziran’da da düğün ama sadece bu ikisi için tamam bunlar, aileler mutsuz ve isteksiz. bi de kız annesine çocukla tanıştıranın kardeşim olduğunu söylediği için “seni nişana çağırmak isterim ama annem sana bir şey der diye korkuyorum” demiş kardeşime sjsjk. herkes bi şekilde yolunu bulurken benim safoz kardeşimin hep böyle işlere girip mağdur olması aşırı komik ama üzülüyorum da… evlenirlerse bu işin sonu boşanmaya gider gibi, gidene kadar da bizim arkadaş çoktan varaklı ofisini bunlara yaptırmış olur diye öngörüyoruz. oynat bakalım. müge anlı şov görsün.