Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Daha gribi yeni atlatmistim dun yine hasta oldum. Evde pert yatiyorum. Òlecegim az kaldi. Ne lanetli son yillar. Zaman gectikce zamandan nefret ediyirum. Getirdiklerinden. Hersey hepsi bos gibi. Ben buyumek istemiyorum. Yaslanmakda. Keske bundan cok degil ya 10 sene oncesine gitsem
Ama nafile bos. Neyse oyle iste

"Küçük İnsanlar açgözlü ve yağmacıdır, onurlu insanlar bir köşeye atılmıştır."

Apartman giriş şifremiz, **1516. Hani olur da bir gelen olur, kapıda kalmayın Allah kahretmesin.
Alın şu anahtarı, benim evle işim yok, dolapta bir şeyler var açın yeyin, hadi eyvallah.

"Kadının erkeği elinde tutmak için yapması gereken, onun en kötü yanına hitap etmektir." (Oscar Wilde)

1800'lerin erkekleri de bi acayipmiş.

erzurum’dan tarihte bugün storisi paylaşınca eski iş arkadaşlarımdan art arda mesaj geldi. entrika, ihanet, dedikodu ne varsa haberleri aldık her şey bıraktığımız gibi. oggy de kendi derdinde, istanbul'da sıkıntıdan patlıyorsun şimdi kendini entrikalardan bizi de kar manzaralarından mahrum bıraktın diyo. bdhdjd

Sonra yavaş yavaş mantığım değişti. Hatta dünyaya bakışım, eşyayı görüşüm, insanları anlayışım değişti. Vakıa bunlar bir günde olmadı. Hatta çok güçlükle ve adım adım oldu. Hatta çok defa bana rağmen oldu. Fakat oldu..

• Öpücük
Tepkiler: ne
bazı bakışlar bin yıl beklemiştir ancak çoğu kişi bilmez.

oysa eskiden ailelerimiz toplanirdi, ne güzel hep bir arada otururduk, buyuklerimiz ne güzel sohbetler ederlerdi, ne güzel hikayeler anlatılırdı. annelerimiz falan çaylar, börekler, kekler, poğaçalar, meyveler. patlamış mısır ile dünyalar bizim olurdu. daha neler yazmak istiyorum da ellerim ağırdı.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kendisi kendi hayatınca çok başarılı ve mutlu bir hayat inşa etmiş olabilir ama o onun sorunudur beni ilgilendirmez, No Pasaran yalnızlığı diye bir şey vardır...

IMG_20240306_015755.jpg

vs, vb...

Bazen insanlara "Nasılsın" dediğimde
"iyiyim" cevabını alıyorum.
- ama iyi değil biliyorum..

8 mart için öğrencim rüzgar'ınkinden (9) daha anlamlı bi tespit gelir mi herhangi bi erkekten sanmam: "öğretmenim en ağır ve zor işleri kadınlar yapıyo ama yaşlanınca bastonla hep erkekler yürüyo"
erkeklerin drama queen olması hakkında yerinde bir eleştiri:emoji_writing_hand:

herkes elindeki yangından şikayetçi.
herkesin bir yangın büyütme çabası.
söylesene
kime bırakacaksın bu kavgayı şimdi?

Ozel mesajim kapali 1 senedir kimseyle isim olmaz yani burdan canisi.

Geri