Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pooof benim yapicagim girisi Yaprak yapmis bile :T: hic hosuma gitmedi bu durum .P Tam olarak nerde okudugumu hatirlamiyorum ama senin cok hizli yurudugunu okumustum ve yorulmadigini sanirim bunu yine konuyu acan kisi yazmisti Seni hep yolda hizli yuruyen,elinde memur cantasi gozluklu biri olarak hayal ediyordum .))) Zamanla tanistik cok sevdim seni. Sivri cikislari olmayan,kalp kirmayan cok temiz kalmis bir insansin. Sairin dedigi; ''dunya kirletilmisse ustunuze sicrayan bir seyler vardir mutlaka'' sozu seni tanimadan soylenmis olmali. Hep temiz kal emi gamzeli guzel
Henüz tanışmasakta uzaktan uzağa sempati duyduğum birisi.
Forumda herkes tarafından sevilen,etrafa pozitif enerji yayan cici bir kız (:
Avatar konusundada oldukça başarılı..
Sevdiğiyle mutluluğu daim olur inşAllah :melek:
Tanışmak dileğiyle :cici:
Ricadonna mı :o Omg diyorum..
KaraBiber'im vur kadehlere
Çok tanımıyorum ama 1-2 sohbet etme şansını yakalamış biri olarak şunları diyebilirim. Yardımsever, pozitif, şeker bi abladır kendisi. :tatlı: smiley'ı ile ünlüdür ve bunu ne zaman görsem güller açar gönlüm de
Sizin için ney bilmiyorum ama benim için Biber abladır kendisi.
Var ol ablacık. :tatlı:
Kalbini çok seviyorum bu kızın. Hep gülen, güzel insanları anımsatıyor bana. Öğrencisi olup, "Öğyetmenim" diyesim geliyor bazen. Uzun zaman oldu onu tanıyalı. Gittik, geldik, gittik, geldik. Şükür bir şekilde bir yerlerde yeniden görüşebildik. Fırsatımız olsaydı, bir çay eşliğinde görüşebilecektik ama gel gör ki müsait olamadı kendileri .p
Bir gün Relativista'yı evlendirip, düğününde yaverleri olmayı hedefliyorum Çünkü muhtemelen, "destek"e ihtiyacı olacak yaşlı dostumuzun .p O güzel kalbi, neşesi hiç gitmesin dilediklerimdensin canım benim. Umuyorum, yeni yaşantın çok daha güzel şeyleri yaşatsın sana. Yılların eskitemediği, kaybedilmeyen canım arkadaşım öpüyorum çokça seni.
tatlılık abidesi KaraBiberim
nerelerdesin düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor galiba
böyle sarılasım sevesim geliyor nedense seni
allah her iki dünyada da güldürsün yüzünü senin öpüldün koskocaman : )
Dikkatimi çeken özelliği; Canayakınlığı sanırım.
Forumda saygın bir kimliği olan ve avatarları çok şık üyelerden.
Birde bekarlığa veda edecek sanırım bu sıralar,Allah utandırmasın
Çok yanımda oldun hakkını yiyemem senin iyiki yanımda oldun her başım sıkıştığında senin elini hep omzumda gördüm sanki.Her başım sıkıştığımda yanımda olmasaydın belki bu kadar güvenemezsin ve sığınamazdım sana Ablaların gülü :o Bende hep yanındayım bunu hiçbirzaman unutma hep gül o güzel yüzün hep gülsün.Sana olan sevgimi böldüm çarptım topladım ama yine bir sonuca varamadım iyiki varsın ablaa KaraBiber`im beniiim bugünlük bu kadar yeter sonra görüşürüz