W
Elmas Üye
Abi o bel degil baska birsey :ak2:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi o bel degil baska birsey :ak2:
Şöyle oluyor sanırım ; kalkmaya çalışırsınız olmaz, dönmeye çalışırsınız yine olmaz, sesiniz çıkmaz, tuhaf bir ağırlık
Geçenlerde hatunu korkutmuşlar ..
Gece rüyasında bizim evin kapısının zorlandığını görmüş ..
Kalkmış bakmış dışarıdan biri kapıyı zorluyor .. Ne oluyor demeden kapı açılmış, bir de ne görsün? Uzun boylu, uzun simsiyah saçlı, kapkara bir kadın dikilmiş bunun karşısına ..
Demiş bizim hatuna; " senin ne işin var bu evde. Bu ev benim evim "
Hatun da ; " Defol git asıl senin ne işin var burada? Ben biliyorum senin ne olduğunu" demiş .. Ardından da bildiği ne kadar dua varsa okumaya başlamış ..
Lâkin bizimki okudukça karşısında ki varlıkta bununla beraber okuyup bir yandan da gülüyormuş .. Arada da " okuman bana işlemez, bu evin hanımı ben olacağım " deyip duruyormuş ..
Benim hatunun üzerine doğru gelip yatak odasına kadar kovalamış .. Sonunda bizim ki uyanmış ..
Bu kısıma kadar olanı rüyasında yaşadıklarıydı ama devamı gelmiş ..
Korku içinde haliyle bana sokulmuş .. Benim tabi totoşumda pireler uçuşmakta, hiç bir şeyden haberim yok ..
Bir de bakmış ki benim ayak ucumda, yatağın hemen kenarında rüyasında gördüğü eleman duruyor...
O zaman çok korkmuş iyice sarılmış bana ama eleman da hareket edip " bırak onu "deyip eliyle bizimkini benden uzaklaştırmaya çalışmış ..
Sonunda ışığı yakmak aklına gelince iyice kendine gelmiş ..
Bana anlattığı zaman bayağı bir gülmüştüm ama kızmadım da değil ..
Ailemi tehdit edecek şey ne olursa olsun hayatının hatasını yapar ..
Hocam korkutma milleti tek uyuyanlarda var![]()
Olabilir neden olmasın ? Emin olduğum tek şey beden-akıl-ruh dengesinin bozulmasıyla açığa çıkan gediklerden gelmeyi sevdikleridir ..
neden bana hiç gelmiyor bu karabasan o kadar merak ediyorum ki :ddd
neden bana hiç gelmiyor bu karabasan o kadar merak ediyorum ki :ddd
Ve sanırım onların en çok dolaştığı yerlerde olursanız .
Yanılıyormuyum Reis ?