Karabasan'dan Korunma İle İlgili ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Alkol için. Gerisi teferruat kalır. :D Burda tecrübe konuşuyor.

Şöyle oluyor sanırım ; kalkmaya çalışırsınız olmaz, dönmeye çalışırsınız yine olmaz, sesiniz çıkmaz, tuhaf bir ağırlık

Şöyle oluyor sanırım ; kalkmaya çalışırsınız olmaz, dönmeye çalışırsınız yine olmaz, sesiniz çıkmaz, tuhaf bir ağırlık

Geçenlerde hatunu korkutmuşlar ..
Gece rüyasında bizim evin kapısının zorlandığını görmüş ..
Kalkmış bakmış dışarıdan biri kapıyı zorluyor .. Ne oluyor demeden kapı açılmış, bir de ne görsün? Uzun boylu, uzun simsiyah saçlı, kapkara bir kadın dikilmiş bunun karşısına ..
Demiş bizim hatuna; " senin ne işin var bu evde. Bu ev benim evim "
Hatun da ; " Defol git asıl senin ne işin var burada? Ben biliyorum senin ne olduğunu" demiş .. Ardından da bildiği ne kadar dua varsa okumaya başlamış ..
Lâkin bizimki okudukça karşısında ki varlıkta bununla beraber okuyup bir yandan da gülüyormuş .. Arada da " okuman bana işlemez, bu evin hanımı ben olacağım " deyip duruyormuş ..
Benim hatunun üzerine doğru gelip yatak odasına kadar kovalamış .. Sonunda bizim ki uyanmış ..

Bu kısıma kadar olanı rüyasında yaşadıklarıydı ama devamı gelmiş ..
Korku içinde haliyle bana sokulmuş .. Benim tabi totoşumda pireler uçuşmakta, hiç bir şeyden haberim yok ..
Bir de bakmış ki benim ayak ucumda, yatağın hemen kenarında rüyasında gördüğü eleman duruyor...
O zaman çok korkmuş iyice sarılmış bana ama eleman da hareket edip " bırak onu "deyip eliyle bizimkini benden uzaklaştırmaya çalışmış ..
Sonunda ışığı yakmak aklına gelince iyice kendine gelmiş ..
Bana anlattığı zaman bayağı bir gülmüştüm ama kızmadım da değil ..
Ailemi tehdit edecek şey ne olursa olsun hayatının hatasını yapar ..

Geçenlerde hatunu korkutmuşlar ..
Gece rüyasında bizim evin kapısının zorlandığını görmüş ..
Kalkmış bakmış dışarıdan biri kapıyı zorluyor .. Ne oluyor demeden kapı açılmış, bir de ne görsün? Uzun boylu, uzun simsiyah saçlı, kapkara bir kadın dikilmiş bunun karşısına ..
Demiş bizim hatuna; " senin ne işin var bu evde. Bu ev benim evim "
Hatun da ; " Defol git asıl senin ne işin var burada? Ben biliyorum senin ne olduğunu" demiş .. Ardından da bildiği ne kadar dua varsa okumaya başlamış ..
Lâkin bizimki okudukça karşısında ki varlıkta bununla beraber okuyup bir yandan da gülüyormuş .. Arada da " okuman bana işlemez, bu evin hanımı ben olacağım " deyip duruyormuş ..
Benim hatunun üzerine doğru gelip yatak odasına kadar kovalamış .. Sonunda bizim ki uyanmış ..

Bu kısıma kadar olanı rüyasında yaşadıklarıydı ama devamı gelmiş ..
Korku içinde haliyle bana sokulmuş .. Benim tabi totoşumda pireler uçuşmakta, hiç bir şeyden haberim yok ..
Bir de bakmış ki benim ayak ucumda, yatağın hemen kenarında rüyasında gördüğü eleman duruyor...
O zaman çok korkmuş iyice sarılmış bana ama eleman da hareket edip " bırak onu "deyip eliyle bizimkini benden uzaklaştırmaya çalışmış ..
Sonunda ışığı yakmak aklına gelince iyice kendine gelmiş ..
Bana anlattığı zaman bayağı bir gülmüştüm ama kızmadım da değil ..
Ailemi tehdit edecek şey ne olursa olsun hayatının hatasını yapar ..

Hocam korkutma milleti tek uyuyanlarda var :D

Benimkiler hiç gitmiyor. Biri bunları göndersin bir zahmet ya!

sırt üstü uyuduğumda oda arkadaşımın beni boğduğunu görürüm devamlı bu aralar sıklaştı uykularımda düzensiz bir de yemek yenilip uyuyunca çok basıyolar

3 kulhu bir elham okumalıyız. Tabi abdest önemli. Boy abdesti dahil her b..ku yediğiniz halde işe yaramaz ise bana sövmeyin ha! Benimkisi öneri sadece...

ne olduğunu bilmedigim kabuslarim var... neyse ki surekli degiller..

Benim bir gecede yüzlerce defa yaşadığım yüzlerce gecelerim var... Bilirsin(iz) belki. Ben böyle yaşıyorum...

Olabilir neden olmasın ? Emin olduğum tek şey beden-akıl-ruh dengesinin bozulmasıyla açığa çıkan gediklerden gelmeyi sevdikleridir ..

Ve sanırım onların en çok dolaştığı yerlerde olursanız .
Yanılıyormuyum Reis ?

neden bana hiç gelmiyor bu karabasan o kadar merak ediyorum ki :ddd

Alkol onları uzak tutuyor.

Geri