Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim :dyg:Mersinden birini daha tanımak güzel.Çok güzel anlatmışsın kendini KaRa DuT. ve Rabbim sevdiğinle mutluluğunu daim etsin.
![]()
Amin ,tesekkurler (:Forumdan gördüğüm kadarıyla çok cana yakınsın iyi birisin inşallah hep sevdiğin adamla mutlu olursunuz kısa ve öz kendini tanıtmışsın![]()
Aman benim CanÖtem.
En kıymetlim :oy:
Bir kez daha memnun oldum, sen aynı bensin tek fark ben yaptıklarımı yemeyi severim
Esmerim, hersey gönlünce olsun -seviyorumseni. :öp:
İsmin çok güzel Şule..
Sule valla bu konuyu görmek çok güzel oldu. Diyordum Şule kim acaba
Memnun oldum canım =)
Hadi ya kim karistiryorBizi karıştırıyorlarmış KaRa DuT ikimizde Kara nickliyiz diye herhalde:p
Ayrıca ne şeker anlatım olmuş esmer güzeli:tatlı:
Seni tanıdığım için memnun oldum ŞuleAma seni daha büyük sanıyordum, nişanlı olduğun için belki de. Küçücükmüşsün kız :p
Memnun oldum Sule :cici:
Güzel bir anlatım olmuş![]()
Net kucik bi yer bn bidaha hic karsilasmam dediklerimle karsilsstm hatunLydia;baygın:435' Alıntı:Seni baska bi forumdan taniyodum sonra forumlari biraktim irtibatimiz koptu ama o tatli yuzun hala gozumun onunde hemseri sayilir ki hemdeseni her zaman sevdim hatun umarim hayatinda hersey gonlunce olur
TapaItalk imzası ki bu : )
Canım benim, seviyorum seni
Allah her şeyi gönlüne göre versin.