KaRa DuT
Üye
-
-
-
-
Merhabalar :cici:
Uzun suredir buraya kayitliyim ama yeni yeni aktif olabiliyorum bazi nedenlerden dolayi(:
Tanımadığım,tanımadığım cok kisi var . Burasi kendimi kisaca anlatmam icin iyi bir yer diye düşündüm :tatlı:
Bazi uyeler nickimden dolayi hala beni kara saniyorlar
ilk onu acikliyorum kara dehil Esmerim (:
Guzel sehrimin venrdigi esmerlik :oy:
Ismim Sule , Annem Antep babam Adana'lı ben Mersin'liyim. 20 yasindan gün almis bulunmaktayim. Hem calisiyorum(bayan kuaforu) bir yandan da disaridan lise bitiriyorum.
Nisanliyim 5 ay oldu :oy:
Cikolata delisiyim bir cogunuz biliyorsunuz :p Olmazsa olmazlarim arasinda yer alir kendisi.(:
Hobilerim ; Müzik dinlemek , çikolata yemek
,Komedi ve Romantik filmleri izlemeyi , mutfakta zaman gecirmek,Fotograf çektirmek vs vs
Özellikle yemek yapmayi pasta cesitlerini yapmayi cok seviyorum . Yemek yemekle aram pek yok kendim yaptığım zaman yaparken doyuyorum (: oylede bir özelliğe sahibim :şirine:
seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi
Fobilerim ; ignee , haşereler , yukseklik gbi vs..
Yengec burcuyum.Burcumun ozelliklerini yuzde 99 tasiyorum (:
Duygusalim cabuk sinirlenmem sinirlensem bile cabuk sakinlesirim. Damarima basilirsa kimseyi gozum gormez.
Cabuk uyum sağlarim bana 1 adim gelene 10 adim giderim. Sevdigimi cok iyi severim sevmedigimi kralda olsa sevemem.
Kisacasi bnde sizden biriyim :oy:
Okuyanlara cok tesekkur ederim :çiçek:
Merak ettiğiniz bisy olursa sorabilirsiniz Saygilar...:hi:
Uzun suredir buraya kayitliyim ama yeni yeni aktif olabiliyorum bazi nedenlerden dolayi(:
Tanımadığım,tanımadığım cok kisi var . Burasi kendimi kisaca anlatmam icin iyi bir yer diye düşündüm :tatlı:
Bazi uyeler nickimden dolayi hala beni kara saniyorlar
Guzel sehrimin venrdigi esmerlik :oy:
Ismim Sule , Annem Antep babam Adana'lı ben Mersin'liyim. 20 yasindan gün almis bulunmaktayim. Hem calisiyorum(bayan kuaforu) bir yandan da disaridan lise bitiriyorum.
Nisanliyim 5 ay oldu :oy:
Cikolata delisiyim bir cogunuz biliyorsunuz :p Olmazsa olmazlarim arasinda yer alir kendisi.(:
Hobilerim ; Müzik dinlemek , çikolata yemek
Özellikle yemek yapmayi pasta cesitlerini yapmayi cok seviyorum . Yemek yemekle aram pek yok kendim yaptığım zaman yaparken doyuyorum (: oylede bir özelliğe sahibim :şirine:
seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi
Fobilerim ; ignee , haşereler , yukseklik gbi vs..
Yengec burcuyum.Burcumun ozelliklerini yuzde 99 tasiyorum (:
Duygusalim cabuk sinirlenmem sinirlensem bile cabuk sakinlesirim. Damarima basilirsa kimseyi gozum gormez.
Cabuk uyum sağlarim bana 1 adim gelene 10 adim giderim. Sevdigimi cok iyi severim sevmedigimi kralda olsa sevemem.
Kisacasi bnde sizden biriyim :oy:
Okuyanlara cok tesekkur ederim :çiçek:
Merak ettiğiniz bisy olursa sorabilirsiniz Saygilar...:hi: