Kara Dut (:

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersinden birini daha tanımak güzel. :) Çok güzel anlatmışsın kendini KaRa DuT. ve Rabbim sevdiğinle mutluluğunu daim etsin. :)

Forumdan gördüğüm kadarıyla çok cana yakınsın iyi birisin inşallah hep sevdiğin adamla mutlu olursunuz kısa ve öz kendini tanıtmışsın :D

Aman benim CanÖtem.
En kıymetlim :oy:
Bir kez daha memnun oldum, sen aynı bensin tek fark ben yaptıklarımı yemeyi severim :D
Esmerim, hersey gönlünce olsun -seviyorumseni. :öp:

Mersinden birini daha tanımak güzel. :) Çok güzel anlatmışsın kendini KaRa DuT. ve Rabbim sevdiğinle mutluluğunu daim etsin. :)
Teşekkür ederim :dyg:
Amin ,cumlesinin inşallah(:

Forumdan gördüğüm kadarıyla çok cana yakınsın iyi birisin inşallah hep sevdiğin adamla mutlu olursunuz kısa ve öz kendini tanıtmışsın :D
Amin ,tesekkurler (:

Aman benim CanÖtem.
En kıymetlim :oy:
Bir kez daha memnun oldum, sen aynı bensin tek fark ben yaptıklarımı yemeyi severim :D
Esmerim, hersey gönlünce olsun -seviyorumseni. :öp:

kardeşim.
Biz ikiz olabiliriz :p tabi zit yonlerimizde olacak :haha:
Sagol bitanem ,seninde gonlunce olsun. :dyg:

İsmin çok güzel Şule..

Sule valla bu konuyu görmek çok güzel oldu. Diyordum Şule kim acaba :)

Memnun oldum canım =)

Bizi karıştırıyorlarmış KaRa DuT ikimizde Kara nickliyiz diye herhalde:p
Ayrıca ne şeker anlatım olmuş esmer güzeli:tatlı:

Seni tanıdığım için memnun oldum Şule :) Ama seni daha büyük sanıyordum, nişanlı olduğun için belki de. Küçücükmüşsün kız :p

Güzel bir anlatım olmuş :)

Seni baska bi forumdan taniyodum sonra forumlari biraktim irtibatimiz koptu ama o tatli yuzun hala gozumun onunde hemseri sayilir ki hemde :) seni her zaman sevdim hatun umarim hayatinda hersey gonlunce olur :)

Tapatalk imzası ki bu : )

Canım benim, seviyorum seni :)
Allah her şeyi gönlüne göre versin.

Lydia;baygın:435' Alıntı:
Seni baska bi forumdan taniyodum sonra forumlari biraktim irtibatimiz koptu ama o tatli yuzun hala gozumun onunde hemseri sayilir ki hemde :) seni her zaman sevdim hatun umarim hayatinda hersey gonlunce olur :)

TapaItalk imzası ki bu : )
Net kucik bi yer bn bidaha hic karsilasmam dediklerimle karsilsstm hatun :D
Amin canim sninde insallah:*

Canım benim, seviyorum seni :)
Allah her şeyi gönlüne göre versin.

Bnde seni seviyorum ki :baygın:
Amin balim seninde inşallah:srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri