Kanuni'nin öz oğlunu öldürdüğünü 500 yıl sonra öğrenen bu millet

Konu sahibi son olarak 2809 gün önce görüldü
Türkiyeyi türkiye yapan atatürkün zekasıda ondan conim
Bunu kabul et Atatürk hiç var olmasaydı türkiye ne cumhuriyet diye biryer olmuyacaktı ve sen büyük bir ihtimal ingiliz veya yunan cocugu falan olucaktın acı ama gerçek bu

Bakın arkadaşlar, burada Atatürk düşmanlığı yapmıyorum Tarihimiz ne Osmanlı ne de Cumhuriyet tarihinden ibaret, çok daha önceleri de var. Tarih mezunu bir insan olarak taktığım şey sadece bu burada Atamızın neyi yapıp yapmadığını ya da Osmanlı Padişahlarının neyi yapıp yapmadığını tartışmıyorum.

İzah etmeye çalıştığım şey Türk Tarihinin sadece Osmanlı ve Cumhuriyet 'in ilanından oluşmadığı. Sizlere bunu bir türlü izah edemedim sorun bende sanırım.

%C3%A7ocuklar%C4%B1-pistten-alal%C4%B1m_473206.jpg

Bakın arkadaşlar, burada Atatürk düşmanlığı yapmıyorum Tarihimiz ne Osmanlı ne de Cumhuriyet tarihinden ibaret, çok daha önceleri de var. Tarih mezunu bir insan olarak taktığım şey sadece bu burada Atamızın neyi yapıp yapmadığını ya da Osmanlı Padişahlarının neyi yapıp yapmadığını tartışmıyorum.

İzah etmeye çalıştığım şey Türk Tarihinin sadece Osmanlı ve Cumhuriyet 'in ilanından oluşmadığı. Sizlere bunu bir türlü izah edemedim sorun bende sanırım.

sus cahil şey !

Turklerin asli ne,)) Turkluk nedir...
Turkiyeyi Turkiye yapan binlerce Askerimizdir Buz karlarin altinda canini verenler varya
hah işte onlar. uzgunum asla bir ulkeyi milyonlarca verdigimiz sehitlerimizi es gecipde trk Ataturkdur diyemiyecegim. tapmiyorum kendisine.
hepsi bu.

Tarih elbet onlardan ibaret değil ama kıyaslama yaptığınız şeyler elma ve armut kadar alakasız.
Taht kavgalaarini kardeşlerin birbirini oldurmesini İmparatorluğu hanedanligi eleştirmek neden saygısızlık olsun ? 90 yıllık Cumhuriyet tarhimize enkaz diyen devletin başında onca Hain varken tarihte ki hainleri mi kabul etmiyorsunuz ?:/

Bundan 100 yıl sonra da uzun için vatan haini diyen kesim olacak devlet adamı diyen kesim de.

Tarih elbet onlardan ibaret değil ama kıyaslama yaptığınız şeyler elma ve armut kadar alakasız.
Taht kavgalaarini kardeşlerin birbirini oldurmesini İmparatorluğu hanedanligi eleştirmek neden saygısızlık olsun ? 90 yıllık Cumhuriyet tarhimize enkaz diyen devletin başında onca Hain varken tarihte ki hainleri mi kabul etmiyorsunuz ?:/

Bundan 100 yıl sonra da uzun için vatan haini diyen kesim olacak devlet adamı diyen kesim de.
ülkenin gidişatı için kardeş katli gerektiğinde gereklidir.

wikipedia'ya bakmadan 3 tane osmanlı padişahı sayamayacak arkadaşlar ile tartışmayın yahu.
teşekkürler :d

Benim eleştirdiğim şey o değil Mariacım, tarihimizi 2 devletle sınırlamaktan bahsediyordum ben izah edemedim kendimi bir türlü.

okumaktan çok evlilik programlarına kim firikik vermiş diye magazin programlarına odaklanan bir milletin böyle bir bilgiyi dizilerden öğrenmesi kadar doğal birşey yok.

Türk tarihi Osmanlı'dan da ibaret değil ki Tuncay

Tamam işte bende onu diyorum dünden beri Osmanlı 'nın asılar öncesi de var bunu dediğim için Atatürk düşmanı olarak lanse edildim, bunu izah edemedim bir türlü. Türk Tarihi ne Osmanlı 'dan ne de Cumhuriyetten ibaret değil dediğim için Atatürk düşmanısın dediler.

attilla bumınkagan teoman falan fıstık işte dier atalarımız .d

yüzlerce sene öncesini bugünle kıyaslamakta doğru olamaz elbette

Cumhuriyeti şuan baştakilerin at koşturarak kullanmasından dolayı da Cumhuriyet eleştirilebilir demek ki Cumhuriyet birilerinin at koşturmasına izin verebilen bir hale gelmiş yenilenmesi gereklidir biraz bu da eleştirilebilir..

ama bak dediğine kesinlikle katılıyorum birinin hain birinin de kahraman diyeceği insanlar hep varolacak bütün tarihte öyle aynı düşüncede olmadığım biri olarak yorumunu beğendim

Devletin bekasi taht kavgası ve egolara bağlı öyle mi?
Uzun un ahmet Davutoğlu Başbakanlıktan almasının da pek farki yok bu da ülkemize zarar veriyor değil mi?
aynen öyle ister ego de ister başka bi şey. güçlü olan herzaman kazanmıştır kazanmalıdır da.

ikisi farklı şeyler birinde hak babadan oğula geçerken diğerinde başı halk seçiyor.bunları sende biliyon niye buraya çekmeye çalışıyon anlamış değilim.

Ama sizde tutup hiç bir padişah hain değildi vs diye o kadar kesin yorumluyorsunuz o halde çıkarın kaynaklarınızi gösterin.
Bende Abdülhamit in hain olduğuna inanan taraftanim bunu eleştirme hakkında sahibim.
Bugün ki toprak sınırlarını da belirleyen Osmanlı değil M.Kemal Atatürk tür.
Osmanlı döneminde daha geniş topraklarımız vardı evet imparatorluk ne zamandır Cumhuriyet ile devam eder oldu?
Ümmet anlayışını topraklarımiza sokan Türkluk kavramını yozlastiran Osmanlı değil miydi?
Ummetciler Osmanlı'yı savunur durur.
Bugün kaç tane Türk padişah annesi sayarsin?

aynen öyle ister ego de ister başka bi şey. güçlü olan herzaman kazanmıştır kazanmalıdır da.

ikisi farklı şeyler birinde hak babadan oğula geçerken diğerinde başı halk seçiyor.bunları sende biliyon niye buraya çekmeye çalışıyon anlamış değilim.

Bu keyfi hali savunmaniza anlam veremiyorum diyorum Recep. Güç zehirlenmesini savunulacak bir yani mi var?
Ortada vatan sevgisinden bahsetmesin kimse o halde.

yakında şeriatı getırıp cumhuriyeti basınıza yıkıcam istiyen bayan userlerımızıde haremimize beklerız xd

Geri