Kanuni'nin öz oğlunu öldürdüğünü 500 yıl sonra öğrenen bu millet

Konu sahibi son olarak 2809 gün önce görüldü
Bugün o sallayanların size tutumunu gördüm.
Bu kafi.

Hoşçakalınız.
Selametle, bir daha taraflı tek görüşlü kaynak yerine daha geniş persfektifli kaynaklarla açıklama yaparsanız daha iyi olur. Ayrıca benim neyi savunup savunmadığımı profil fotoğrafımdan çok net anlayabilirsiniz. Beni de Atatürk düşmanı ilan etmeyin de söyleyeyim.

Selametle, bir daha taraflı tek görüşlü kaynak yerine daha geniş persfektifli kaynaklarla açıklama yaparsanız daha iyi olur. Ayrıca benim neyi savunup savunmadığımı profil fotoğrafımdan çok net anlayabilirsiniz. Beni de Atatürk düşmanı ilan etmeyin de söyleyeyim.

Sizede selametle dayanamadım, belli ne taraf olduğunuz:=)

Sizede selametle dayanamadım, belli ne taraf olduğunuz:=)
Atamızın bir Osmanlı Paşası olduğunu unutmayın, o nereden geldiğini unutmadan ileriye dönük işler yapmayı başarmış bir önderdir. Ön yargılarınızı kendinize saklayın lütfen. Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın.

Atamızın bir Osmanlı Paşası olduğunu unutmayın, o nereden geldiğini unutmadan ileriye dönük işler yapmayı başarmış bir önderdir. Ön yargılarınızı kendinize saklayın lütfen. Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın.

Kimin hakkında atıp tuttum:=) Ayrıyetten Atatürk osmanlı paşası değil Cumhuriyetin lideridir
tartışmaya açık değilseniz yazmayacaksınız.Bu kadar basit

Kimin hakkında atıp tuttum:=) Ayrıyetten Atatürk osmanlı paşası değil Cumhuriyetin lideridir
tartışmaya açık değilseniz yazmayacaksınız.Bu kadar basit
sadece bu konu için söylemiyom tarih tarafsız anlatılır. sağcı solcuya solcu sağcıya sallamamalı

sadece bu konu için söylemiyom tarih tarafsız anlatılır. sağcı solcuya solcu sağcıya sallamamalı

Bencede o ,ama taraf olanada olunur

Cümlelerimden cımbızla çekip çekip yazmayın bence. Bir önderdir yazdım orada herşeyden ziyade bu toplumu Cumhuriyetin ilanından sonra oluşmuş gibi anlatan zihniyete karşıyım ben. Tek taraflı sığ görüşlerinizi bildirmeye devam edin Deniz kimsenin Atatürk 'e bir laf dediği ya da yerdiği yok. Bi siz Atatürk sevgisi besliyorsunuz zaten değil mi. Hatrım Kalır 'ın dediği gibi taraflı olmaktan vazgeçip olayları çok yönlü yorumlayın Osmanlı düşmanlığı yapmayın en başında.

Cümlelerimden cımbızla çekip çekip yazmayın bence. Bir önderdir yazdım orada herşeyden ziyade bu toplumu Cumhuriyetin ilanından sonra oluşmuş gibi anlatan zihniyete karşıyım ben. Tek taraflı sığ görüşlerinizi bildirmeye devam edin Deniz kimsenin Atatürk 'e bir laf dediği ya da yerdiği yok. Bi siz Atatürk sevgisi besliyorsunuz zaten değil mi. Hatrım Kalır 'ın dediği gibi taraflı olmaktan vazgeçip olayları çok yönlü yorumlayın Osmanlı düşmanlığı yapmayın en başında.

Sizde Atatürk düşmanlığı yapmayın....iyi forumlar

ayıp olmuyomu arkadaşlar... sakin olun

Editör olduğumu unutmam ben sen de Tarihi'ni sadece Cumhuriyet sonrasından ibaret olduğunu unutma. Senden öğrenecek değilim ben Atatürk 'ü ve Tarihi, kaldı ki karşında Tarih mezunu bir insan var.

bende geçmişimi sana soracak değilim. Sen isteiğine inan ben istediğime bu kada r basit.

Tar,h okumakla olmuyor biraz araştırma yapmak gerek

bende geçmişimi sana soracak değilim. Sen isteiğine inan ben istediğime bu kada r basit.

Tar,h okumakla olmuyor biraz araştırma yapmak gerek

Ben sana istediğine inanıyorsun diye laf etmedim, ben bildiğimi söylediğim için Atatürk düşmanı olmuyorum. Durumu çok basit izah ettim bizim Tarihimiz Atamızın Cumhuriyeti ilan ettiği gün başlamadı asılar öncesinden gelen bir Tarihe sahibiz, sizin de ne kadar çok araştırdığınız belli oluyor.

Dinime söven Müslüman olsa gibi bir söz mü ne vardı, o geldi aklıma.

ah ah Tarihi kimden okursan tarihin doğrusu o olur değil mi? :)

aga okadar bellıkı ataturk dusmanlarının kımler oldugu su forumda
cıldırıyorum D:

hala osmanlı dıyorlar ya

konuyu okuyayım dedim ''Abdülhamid vatan haini değildir.'' kısmından sonra vazgeçtim.

Geri