Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü

Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

• Evet,damarlarım gayet bellidir

Kullanılan: 21 47.7%
  • Hayır,bulunması biraz zordur

Kullanılan: 18 40.9%
  • Şöyle ki;

Kullanılan: 5 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    44
Çok rahat buluyorlar, dışarıdan bakarak ben bile görebiliyorum.

Son bir senedir çok zor, en son bayılmıştım artık

Evet.
Bu yüzden hemşireler çok sever beni. Sırayla damat yolu açarlar
Damat mı dedim? Ay Allah söyletti

Bana acemiler çok denk geliyor. Genellikle kendilerini sakinleştirmemle birlikte o kan alınıyor. Kıyamam ama nasıl tedirgin oluyorlar. Yapa yapa öğrenilecek, kimsenin hevesini kırmaya gerek yok.

Bazen kolaylıkla bulunuyor ki yurttan hemşirelik okuyan arkadasim ilk kan alma deneyimini benle sorunsuz yaşamışti. Bi ara ise bi poliklinikte delik deşik etmişlerdi. Ya benim damarlar değişken ya da alanlarla alakali.

Acemiler delik deşik ediyor . Boğazıma takan beceriksiz de çıktı

damarlarım genelde belirgindir kızlar seviyor sanırım birde çok fotojenikler öyle yamuk yumuk damarlar değil okadar güzelki bakmaya doyamazsın damarlarıma .

evet 31 cm damarlı kollarım yüzünden hemşireler 2 dakika da yapacağı iğneyi 12 dakikada yapıyor. 4 şeritli mor bir otobanda giden arabaları izliyormuşçasına damar yollarıma bakakalıyorlar. :)

Kadın hemşire resmen morartıyor. Erkek daha bilgili hiç bulunmama durumu olmadı.

Sol kolumda bir yer var, orayı keşfettim son zamanlarda
Yerini gösteriyorum hemen pıt diye oluyor, yoksa diğer türlü zulüm

Hemşirenin tecrübesine bağlıdır ve kendi adıma şu ana kadar sorun yaşamadım ancak çok zorluk yaşayan örnekler biliyorum.

Ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Ancak anneminkini delik deşik ediyorlar. Yaşlandıkça damarlar inceliyormuş ve bulmak zorlaşıyormuş. Hemşire öyle demişti.

Bir kere aksilik oldu ölüyordum.. Mor oldu tüm kolum ya ölseydim ?

Geri