Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü

Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

• Evet,damarlarım gayet bellidir

Kullanılan: 21 47.7%
  • Hayır,bulunması biraz zordur

Kullanılan: 18 40.9%
  • Şöyle ki;

Kullanılan: 5 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    44
zor bulunuo hatta FBI ile bağlantıya geçilio.....

Hemşiresine gire değişiyor gençler genelde bulamio.d

Uzunsüre tedavi gördüğüm için damarlarımı patlatmış şerefsizler :/

Bulunmuyor ://

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim damarlarım çok akıllı hemşireleri üzmez :D

Evet bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım kan alınırken.

Evet ama uzun süreli tedavi gördüğüm dönemlerde maalesef zorlaşıyor damarlarım sürekli deşildiğinden patlıyor :/

Endoskopi yapilacagi zaman, elimdeki damara anastezi vereceklerdi.. Kadin
Tam bir drama queen! "Ooo, nasil bulacagiz biz bu damari, imkansiz diye soylenmeye basladi. Yeni hemsire olan erkek de 3 defa desti elimi. Ben tabi bu kadar aciya dayanamayip, telas edip bayilmisim o sira :D
Tuvalete bile benimle gelmisti drama queen olan hemsire, kendini kotu hissettiginden. Madem bulunamayacak, bana ne soyluyorsun da korkutuyorsun be kadin!!!!

Şöyle ki: Kemer gibi aletleri sıkıştırıp bulmak daha kolay. Beyaz tenli insanlarda damarlar gözükebileceğinden kolay bulunur yea

Çok ince benim damarım geçen bulamamışlardı.

Hayir, ameliyat öncesi damarımı bulmak için 3 4 kez uğraştıktan sonra ağladimdi. Cok ince gorunmuyor ,dedikten sonra kizmistim. madem bulamıyorsunuz aramayın , dedikten ve azdan ağladıktan sonra narkoz etkisini gosterdi. Uyandığımda ameliyat bölgesi dışında elim+kolum acıyordu ki hareket zorluğu yaşadım. 1 haftayi o ağrı ve morluklarla geçirdim. Kolumu kaybedebilecegimi dusunmedim değil haniii. :/

Geri