Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü

Kan alınırken damarınız kolaylıkla bulunur mu?

• Evet,damarlarım gayet bellidir

Kullanılan: 21 47.7%
  • Hayır,bulunması biraz zordur

Kullanılan: 18 40.9%
  • Şöyle ki;

Kullanılan: 5 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    44
DAmar Ne kadar belirgin şişkin ve Göz önündeyse patlaması o kadar kolaydır :)

Kolay bulunuyor. Tek darbe de damara giremeyen hemsire hemsire degildir yani.:D

Abimin isi cok zor. Yeni dogan cocuk servisinde(yogun bakim) calisiyor. Ve en saglam ozelligi yeni dogmus cocuga serum takilmasi gerekiyorsa tek seferde damara girmesi.:D

Benim damarlarım hemen bulunur.. hangi damarlarım ama söylemem.

Çok gergin bir zaman dilimi oluyor, ömrümden yıl geçiyor kan verirken.

Ben her yerden yerim... Yeter ki kafam güzel olsun..
Su an karsinda 10+ kirmizi tuborg devirmis ve hala devam eden bir alkol canavari var. O guzellesen kafanin duze cikmasini, kendine gelmesini soyle. Daha kova veya siseye gecmedim ha.

Not; Basili kubar ciladir bro.

Su an karsinda 10+ kirmizi tuborg devirmis ve hala devam eden bir alkol canavari var. O guzellesen kafanin duze cikmasini, kendine gelmesini soyle. Daha kova veya siseye gecmedim ha.
Not; Basili kubar civalidir bro.
Ben de baya devirdim bugün....

Ama iki kapak da attım arada tamam.

Ben de baya devirdim bugün....

Ama iki kapak da attım arada tamam.
Disimin kovuguna girmez iki kapak yahu vallahi billahi. İcince ejderya'ya donuyorum ya la. Sorun su ki sekerim dusmuyor. Dusse belki duracam ama dusmuyor.

buluyorlar ama o iğneyi kolun içinde oynattıklarında baygınlığa yaklaştığım için elimin üstünden alın diyorum... pirenses damarlarım.

Daha gece yeni başladı Bahtiyar Bey...
Ben sekerimi kirmizi tuborgdan aliyorum. Bir gun yakin olursak veya gelirsen misafirim olursun hocu. Ben bong'a kenevir koku, heys erkegi ekliyorum. Spiderman oluyorsun. Nasip olursa gorursun.;d

Ben sekerimi kirmizi tuborgdan aliyorum. Bir gun yakin olursak veya gelirsen misafirim olursun hocu. Ben bong'a kenevir koku, heys erkegi ekliyorum. Spiderman oluyorsun. Nasip olursa gorursun.;d
Teşekkür ederiiim, umarım denk gelir de spider man mi oluruz batman mi oluruz bana fark etmez

takip ettiğiniz bu konu aşağıdakileri içermektedir.
-İFÜK-
1644091446569.png

takip ettiğiniz bu konu aşağıdakileri içermektedir.
-İFÜK-
Ekli dosyayı görüntüle 53170
Sonuncu her zaman gold olmustur. Cila yahu. Senin serefine aciyorum pampa.

o9aWz1.jpg

Geri