Kafamda susmaları için yalvardığım sesler var

Konu sahibi son olarak 2136 gün önce görüldü
Neden sigara içiyorsun? Amacını anlat hak vereyim.
- İnsan her sigarayı yaktığında bir derdi yakmak ister aslında, kafasından atamadığı bir kişiyi yakmak ister.
Tamamen kurtulmanın yolu ateştir ya, yakarsam gider bir daha da dönmez diye düşünür,
dertleri yakmak için, her nefeste akıldakinden biraz daha kurtulmak için içer insan sigarayı.
+ O zaman bende içicem.
- Olmaz.
+ Neden? Kurtulmak istediğim derdim olamaz mı?
- Çünkü bir şey eklemeyi unuttum; insan sigarayı her yaktığında dertten kurtulmaz, derdi küllerinden yeniden alevlenir daha da.
Her çekişte unuttuğunu düşünürsün ama her çekişte yeniden hatırlatır derdine dert katarsın aslında.
Onu düşünerek yaktığın sigarayı, onu düşünerek söndürürsün yine, küller daha da canlanır geride.
En önemliside unutamadığın gibi, o dert seni ölüme biraz daha yaklaştırmış olur. Söylesene öldüren bi dertten bi dal sigarayla kurtulabilir misin sence?
Bir kereden bir şey olmaz dediğin şey, en küçük derdini, dumanında gizlediği bağımlılığıyla alır götürür sadece.
O yüzden sen içme, nasıl olsa içsende unutamayacaksın, içmesen de.

O yüzden bana sigarayı bırak..
demeyin.

541594_604127159615011_1572905068_n.jpg

Her düşünce Düş/lemekle başladı. ..
Düş/tüm kırıldı zihnimde binlerce harf..
Düş/ledim ve düşünce deryasi başladı...

Gel biraz konuşalım ...

Çıktım yürüdüm karıştım kalabalığın arasına karıştım onlarca insanın arasında geçtim sağa sola çarparak.Carptığım herkesten özür diledim.Onlarda sanki birbirleriyle anlaşmış gibi sanki beni tanıyor biliyorlarmış gibi dönüp önemli değil dediler.Birtanesiyle kavga etmeyi bile düşündüm senain önemli değil.Yürümeyi bırakıp koşmaya başladım hayatta hiç bir amacı kalmamış geçmişı yüzünden boka batan herkes gibi dur diiyen olmadı nereye diyen olmadı.Durdum sonra nerdeyim ben dedim napıyorum dedim.Bütün hayatımda bundan ibaretti işte.Etrafımda onlarca insan vardi.Yürüdüm kimse görmedi kostum kimse görmedi.Önemli değildim sıradan bir yok oluş hikayesi

Meraba bayatlamış gün merhaba taze günün ilk saatleri kafam allak bullak nasılsın felan deme iyi değilim hiç iyi olmadığım kadar çok stadardım yine..Kafamın içinde benden bağımsız biri var ve sürekli konuşuyor vırvırvır vır..Gelmeyen uykumun adına şimdi bir sigara yakalım öyleyse kafamla muhabbete dalalım derdi neyse anlatsın ve kafamdan tikdirolup gitsin yeterr..

Gel biraz konuşalım..

Hal bozuk kafa kırık yaşam darmadağın ne yapsam nere gitsem mutsuzum abi olmuyo beceremiyorum benim mutsuzluğumla da mutlu olan birileri varmıdır lan acaba varsa hepsinin **Spam/Adversiting** belki birazdan güzel şeler olar diye bekliyo insan ama kesinlikle olmuyo kendin yapmayınca du güzel bi sigara içeyim

Gel biraz konuşalım..

Hal bozuk kafa kırık yaşam darmadağın ne yapsam nere gitsem mutsuzum abi olmuyo beceremiyorum benim mutsuzluğumla da mutlu olan birileri varmıdır lan acaba varsa hepsinin **Spam/Adversiting** belki birazdan güzel şeler olar diye bekliyo insan ama kesinlikle olmuyo kendin yapmayınca du güzel bi sigara içeyim

güzel bir sigara içeyim diye satırlara döktüğün durum tarihe karıştı yani öylemi üstadım..

senin gibi çayı seven insan artık ondanda bir keyif alamaz düşünüp kafamı yordum gözümde canlandırdım sigarasız çayı'da yavan kaldı be..

Geri