Kafamda susmaları için yalvardığım sesler var

Konu sahibi son olarak 2136 gün önce görüldü
İsmini bilmediğim günün devamı nasılsın felan desem şimdi olmaz yırtık sayfaları sararmış kapağı eskimiş siyah günlük parçasına yazmam gereken şeyleri burada yazıyorum öldüğümde okuyan insanlar yanlış anlar sağ elimin parmak uçlarına ayıp olur ruh halim rencide olur akıl ve zekam üzülür gözlerim utanır mürekkep ziyan olur siyah dolma kalemime büyük haksızlık olur o değilde canım dolma çekti patlıcan dolması hemde canım okadar çok şey çekiyorki bu günlerde arsızlaştım iyice neyse..​

Şimdi elimde bir duble daha çay Sen düşünmeden gel. ben seninle hem yalnızlığımı hemde çayımı seve seve paylaşırım..

Yine nasılsın falan demiycem ama bir merhabamı eksik etmem senden kıymatlım.şimdi sen yine sus ben yine gevezelik edeyim.Ha unutmadan sigaramı yaktım. Düşünen bir kadını düşünüyorum...düşündüğümü bildiğim için ben varım...düşündüğünü bildiğim için düşlediğim bu kadınında var olduğunu biliyorum...böylece o da benim kadar gercek oluyor...bundan sonrası çok daha hüzünlü bir sonuca varıyor...düşündüğünü düşündüğüm bu kadının beni düşlediğini düşünüyorum...öyleyse gerçek olan biri beni düşlüyor...o gerçek ben ise bir düş oluyorum..Bu sigaralar neden bu kadar çabuk bitiyor ki daha bitmemişti oysa :sleep:​

975412_457666374322151_1041221863_n.jpg

Günlüğünüz hayırlı olsun:cici:Affınıza sığınarak okudum:dyg:

Anlatmayı beceremediğim şeyler var beni anlatan şeyler bir kitabı kaç saatte bitereceğimi ve bir şarkı boyunca kaç nefes alabileceğimi anlatan şeyler.. hesapsız yaşamak istediğim şeyler de oldu tabi ama beceremediğim narin duygularıma yenildim hep uykusuzca .
öyle ya içime atmak varken anlatmaya ne gerek var..hep iki nokta koyyumda hayata trip attığımı sansınlar.

En çok özlemek yoruyor insanı.
Sarılmak istediğin birinin yerini acıklı şarkılarla dolduruyorsun, bir sigara yakıyorsun ama dolmuyor içinde ki boşluk, duvarlarla konuşuyorsun ama bir ses bekliyor insan karşıdan, onu arıyorsun, sesini duymak istiyorsun, seni özledim, seni seviyorum demek istiyorsun ama açmıyor..
Ve bir şarkı vuruyor, kalbimden...duymuyor .

Şşş Uçabildiğini kimseye söyleme .

Selametle .

images

Kendimi sigaraya teslim ediyorum bazı insanları da anlamıyorum onlarda beni anlamıyor anlaşamıyoruz..sigarayı yakıyorum ilk nefeste bir gariptir tabi anlatılmaz yazılmaz sorgulanmaz o dumanı üflediğimde sanki yanan benmişim sigaranın ucunda...

Hepimizin hikayesi benzer. Biri geldi, beklemiyorduk zaten. İstemeden sevdik, aşık olduk. Gezdik, dolaştık. El ele tutuştuk, öpüştük. Uzun mesajlaşmalar yaşadık. Geç saatlere kadar çenemiz durmadı. Hayaller kurduk, olmadı. Diledik, tutmadı. İlgi istedik, merak edilmek istedik, daha çok sevilmek istedik. Olmadı. Sorsalar hakettik, sormadılar yalnız hissettik. Biz kalplerimizi istemeden kırdık, sorsalar hepimiz masumduk. Fakat gerçek şu ki; en çok sevdiklerimizi kırdık. Biz hayatlarımızın ağzına işte böyle sıçtık..

Son düzenleme:
İnsanların hiç kimsenin işaretli kağıtlarla oynamadığını anlaması gerekiyor; bazen kazanırız ve bazen de kaybederiz. Hiçbir şeyi geri almayı bekleme, yaptıkların için takdir edilmeyi bekleme, ne kadar zeki olduğunun keşfedilmesini bekleme ya da aşkının anlaşılmasını. Daireyi tamamla. Gururlu, yetersiz ya da kibirli olduğun için değil, sadece artık onun senin yaşamında yeri olmadığı için. Kapıyı kapat, plağı değiştir, evi temizle, tozdan kurtul. Geçmişte olduğun kişiyi bırak ve şu anda kimsen o ol

Bir sabah uyan ve olmadığım için üzül.
İşte en büyük empati budur !

Son düzenleme:
601206_571034342916237_1037333445_n.jpg

Kesin olan az şey var asla birlikte yaşayamayacak olmamız da bunlardan biri aynı evde beden bedene aynı masada asla aynı şehirde bile olamayacağız

ask_ve_beyin_norobilim_com.jpg

bugünlerde sıkça düşündüğüm dünyadaki en gariban şeyin sabah çalan alarmın olması çalsa suç çalmasa suç ikisinde de küfür yiyor önümüzde ki sabah çalıp çalmaması açıkçası pekte umrumda değil herşeyin üstünden çok zaman geçmiş. senden benden bizden ve hatta sizden bile..konuyu amacından saptırmayalım konu neydi sahi!konu eksikliklerr alakamızı uyandıran bir kimseyi bize meçhul ve meçhulluğü derecesinde cazibeli bir hayatın unsurlarına karışmış sanmak ve hayata ancak onun sevgisiyle girebilecegimizi düşünmek bir aşk başlangıcından başka neyi ifade eder ki?​

TT-6.jpg

İnsanları anlamak zor doğrusu, kendini anlamaya çalışmak dahada zor aslında, yok oluyor yavaş yavaş herşey kaybolan hayaller dahilinde, gökyüzüne hapis olmuş bir et parçasıyım ben duygularımın yokluğunda, düşünsene...? Yazmak ne güzel şey bu hayatda yazamayan ruh hali çok iken, çok iken birşeydik bir iken çok şey,, Allah'ım bana sabır ver güç ver, en çok da güç ver ben sana hiç bir şey veremezken arsız halimin seviyesizliğiyle..

sev.jpg

Ne istediğimi öğrenmek istiyor musun?
Her şeyi istiyorum.Canımı yakacak kadar aşık olayım istiyorum.Kalbimin ritmi değişecek kadar heyecanlanmak istiyorum.Hiç kopmayalım istiyorum mesela.Öyle olsun ki her zerresine hayran olayım istiyorum.Güvenmek istiyorum.Güvensin istiyorum.Deli gibi kıskanayım istiyorum.Birinin cümlesini tamamlamak istiyorum.Birine odaklanmadan geleceğe inanmak istiyorum.Birini daha iyi bir insan haline getirmek istiyorum.Özlesin istiyorum.Yanındayken yokluğumu düşünsün, daha bir kıymet versin istiyorum.Fedakarlık yapıp karşılığını görmek istiyorum.Gülüşüme anlam katsın istiyorum.Evet, çok fazla şey istiyorum ama bunların hepsini tek bir insanda bulmak istiyorum.
Yeter mi yüreğin?​

images.jpg

en güzel biz severiz, en çok biz aşık oluruz, geceleri uyuyamayız mesela, çok da iyi ağlarız, kahkahalarımız uzaklardan duyulur, arakadaşlarımız çoktur, dostlarımızda, ailemizi çok severiz, telefonlarımızı elimizden düşürmeyiz, kızlarımız bir yürüdümüydü sokaklarda eyvah eyvah, vesselam çokda gururluyuzdur toz kondurmayız onurumuza, ciddi bir ilişki için savaşırız toplum arasında, sanal ortamlarda, yalnız kalmaya olalım eyvah ki ne eyvah şeytan bir girer ruhumuza, kızlar erkekleri erkekler kızları öyle bir becerirki rüyalarında, nitekim kolay tatmin olan bir toplumun gençleriyiz elhamdülillah, bizden zekisi yoktur, çalışkanızdır arı misali, herşeyimizin olması için tüm çabamızı veririz para kazanmak uğruna, yeri gelir yalarız, yeri gelir toplarız, iyi satarız duygularımızı elhamdülillah...
Saçmalamak için herzaman bir sebebiniz olsun, yaşamak içinde..

Geri