Forumu ilk actigimiz siralarda bir organizasyon duzenlemistik LOSEV yararina. Neyse saat 11 civari evimin onune geldim, forumdan bir arkadasi aradim bu konuyu konusmak icin, cocuktan dolayi evde sigara icmiyorum kapinin onunde bir sigara yaktim. Telefonla konusurken biraz uzaktan sesler duydum bir bayan bagiriyor imdat kurtarin diye. Gittik tabi insaniyet namina, adam kadini dovuyor evire cevire. Neyse araya girdim dur yapma filan 1-2 dk tuttum adami kadinada git filan dedim. ( Bu arada adamda kadinda orta yastan hallice genc degiller yani.)
Adami birakir birakmaz biraz ilerde yine yakaladi kadini vurdu yere dustu kadin, baktim eline buyukce bir tas aldi kadina vuracak yine kostum ayirdim! Bu sefer biraz sert ikaz ettim o arada megerse bunlar icki almislar kadin posetten icki sisesini cikardi ben adami tutarken kafasina patlatti. Adamin kafasi yarildi kanlar filan üzerime sicradi bir anda nasil kaniyor ama kafasi.O halde yine kadina hamle yapinca artik sinirlendim yere yatirdim adami. Kadinada bagirdim kac oldurecek diye. Neyse adam yerde aglamaya basladi? Beni aldatti filan diye.
Adam yerde o haldeyken akrabalari geldi 4 kisi birden? Bana diyorlar ki bu adami senmi bu hale soktun, bir tanesi Allahtan yasca buyukceydi durumu anlattim baktim yerde yatan adam kalkti arkadan bana yumrugu patlatti?
Neyse girdiler araya aile meselesi karismak olmaz vs vs yani dedim biraksam bu adam karisini oldurse dahami iyi olacakti onu mu diyorsunuz? Biraz konusup kadinin yerini sordular ambulansi aradilar vs. Yani ben sirf insanlik vazifemi yaptim diye ölebilirdim öldürebilirdim kendimi korumaya calisirken. Bu cocuk müebbet hapis alsa bir daha kim kavga ayirirdi bu memlekette bir dusunmek lazim.
Bicak meselesine gelince İzmir’in gobeginde Cafem var gayet medeni bir ilcenin medeni bir sokaginda, gece vardiyasinda calisan 2 garsonda sicili temiz gencecik cocuklar. Ikiside bicak tasiyor gec vakitte gelip gittikleri icin. Cok inanilmaz bir durum degil yani.
Gencecik cocuk tanimaz etmez husumeti yok birseyi yok biraz elinizi vicdaniniza koyup oyle konusun bazi konularla alakali.