Bugün yine yazdım, bu forumda erkekler örgütlenme konusunda çok zayıf.. kadınlara şirin görünmek için hemen karşı tarafa geçer..
Asıl konu makyaj yapmaları değil, yapmayı da beceremiyor olmaları..
Vaaay ters piskoloji he , hadi bakalım....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün yine yazdım, bu forumda erkekler örgütlenme konusunda çok zayıf.. kadınlara şirin görünmek için hemen karşı tarafa geçer..
Asıl konu makyaj yapmaları değil, yapmayı da beceremiyor olmaları..
Ya kardeşim size ne? İstersek 5 kat boya sürer gezeriz, ister krem bile sürmeyiz. İstiyorsan git makyajsızını sev, istersen git kalkar kalkmaz makyaj yapanı sev. Size mi soracak bu kadınlar nasıl güzel hissettiklerini. Aaaa-aaa.
Offf, en sevdiğim cevap tarzı zor ama imkansız değil. Zoru da seven biriyimdir. Neyse meselemize dönelim.
Abisi, şimdi size ne? değil. Bir başlık açılmış ve o başlık her türlü ve her tarz tartışmaya açık. En sevdiklerimden yahu. Biz de efendime söyleyim, her türlüsünü severiz. Makyaklısı, makyajsızı(doğal hatun-genelde öyle severiz-) bu da sizi ilgilendirmez, bundan size ne? dersek işin içinden çıkamayız. Yani konu başlığı ile alakalı postlar atarsak daha sağlıklı tartışabiliriz. Ama uzun mesajları sevmediğiniz için kalanını diğer postlara bırakayım.
Ayyyyy. Çok sert:pofur:Allah aşkına laf atmak için iki konu arasında nasıl böyle bir bağ kurabildin ahahaha
Yav istediğinizi deyin sonra gelip kapımızda köpek gibi aşık oluyorsunuz hadi arkadaşım hadi...
Sen sus.
Ağlayacaksan oynamayalım. Veya başlığı terk edebilirsin. Konu tartışmaya açık, yazıyorsan katlanacaksın. Ya da çıkıp yorum yapmayacaksın. Biri benim mesajımı alıntılayıp aksi veya saygı ve sevgi çerçevesinde laf sokarsa yine aynı veya daha üst düzey cevap ile karşılaşabilir. Nazik olalım. Sen sus. nedir?
ben daha muhafazakarım bence ya......
Evet, görüyorsunuz! Yürüdü ve çıktı! Bunu izaha gerek yok!:biggrin:İğliyiciksin iynimiyilim.dvV24:
Şimdi gördüm konuyu :d
Biz her halimizle güzeliz bunu kabul edin öncelikle.
Makyaj evet güzelleştirir ama güzelliğimize güzellik katarak. -elbette istisnalar vardır ben çoğunluk için konuşuyorum-
O sakalları çirkin suratınızda uzatınca,gözlükleri takınca yakışıklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz yüzünü gizleyen kimmiş?
Sinek kaydı traşı yapın öyle konuşalım.
Ben de gidip makyajli kadinlara tav olup, sonra onlari burada yerden yere vurmaya calisanlara kil oluyorum :d
Git arkadasim, o zaman makyajsiz bir kadin sev?
Sizin o iştagramda gördüğünüz evrim makyajları yapacak kızlar zaten öyle yolda izde denk gelmez size arkadaşlar, niye bu kadar panik yapıyorsunuz? Fondötenin en uyduruğu bile indirimlerde 70 TL olmuşken neyin makyajıyla güzelleşmesi?
Sakalını kesip yüz yüze konuşacak biri varsa sileriz makyajı. Haydi bakalım.
Zamanında kadınlardan yana canı çok yanmış güruhun savunduğu teoremsi. Bi dakka lan, sözlük değilmiş burası. Biz de kastık boşuna. Neyse;
Kadınların sadece makyajına bakıp, boyasına aldanırsan olacağı o hacivatım. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.
Abartılı olmayan, bilinçli yapılan makyajı gayet güzel buluyorum.
Anlamlandıramadığım konu; erkeklerin makyajlı bakımlı kadınlara olan zaafları/yoğun ilgisi söz konusuyken, diledikleri zaman kadınları yine makyaj üzerinden vurmaya çalışmaları..
Ya kardeşim size ne? İstersek 5 kat boya sürer gezeriz, ister krem bile sürmeyiz. İstiyorsan git makyajsızını sev, istersen git kalkar kalkmaz makyaj yapanı sev. Size mi soracak bu kadınlar nasıl güzel hissettiklerini. Aaaa-aaa.
Bence Türk taktik yapıyorsun
İlkokulda kızların DİKKATİNİ çekmek için saçini çeken defterini yırtan o minik erkek sen miydin
O erkekler niçin tüm teneffüste top oynamazlar da kızlarla uğraşir sence?
Kızları sevdikleri için
Sen nezaketli birisin aslında bu taktiklere gelmeyın hanımlar Türk kendi elleriyle alır makyaj malzemelerini sevgilisine