Kadınların genelde makyaj güzeli olması !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bugün yine yazdım, bu forumda erkekler örgütlenme konusunda çok zayıf.. kadınlara şirin görünmek için hemen karşı tarafa geçer..
Asıl konu makyaj yapmaları değil, yapmayı da beceremiyor olmaları..

Vaaay ters piskoloji he , hadi bakalım....

Ya kardeşim size ne? İstersek 5 kat boya sürer gezeriz, ister krem bile sürmeyiz. İstiyorsan git makyajsızını sev, istersen git kalkar kalkmaz makyaj yapanı sev. Size mi soracak bu kadınlar nasıl güzel hissettiklerini. Aaaa-aaa.

Offf, en sevdiğim cevap tarzı zor ama imkansız değil. Zoru da seven biriyimdir. Neyse meselemize dönelim.

Abisi, şimdi size ne? değil. Bir başlık açılmış ve o başlık her türlü ve her tarz tartışmaya açık. En sevdiklerimden yahu. Biz de efendime söyleyim, her türlüsünü severiz. Makyaklısı, makyajsızı(doğal hatun-genelde öyle severiz-) bu da sizi ilgilendirmez, bundan size ne? dersek işin içinden çıkamayız. Yani konu başlığı ile alakalı postlar atarsak daha sağlıklı tartışabiliriz. Ama uzun mesajları sevmediğiniz için kalanını diğer postlara bırakayım.

Offf, en sevdiğim cevap tarzı zor ama imkansız değil. Zoru da seven biriyimdir. Neyse meselemize dönelim.

Abisi, şimdi size ne? değil. Bir başlık açılmış ve o başlık her türlü ve her tarz tartışmaya açık. En sevdiklerimden yahu. Biz de efendime söyleyim, her türlüsünü severiz. Makyaklısı, makyajsızı(doğal hatun-genelde öyle severiz-) bu da sizi ilgilendirmez, bundan size ne? dersek işin içinden çıkamayız. Yani konu başlığı ile alakalı postlar atarsak daha sağlıklı tartışabiliriz. Ama uzun mesajları sevmediğiniz için kalanını diğer postlara bırakayım.

Sen sus.

Neyse ki forumda güzelim diyen kadın yok. Varsa ispat etmek zorunda :) daha ben yakışıklıyım diyen erkek görmedim. Herkes kendini biliyor, aferin erkekler beklentileri düşük tutmak her zaman iyidir..

Ağlayacaksan oynamayalım. Veya başlığı terk edebilirsin. Konu tartışmaya açık, yazıyorsan katlanacaksın. Ya da çıkıp yorum yapmayacaksın. Biri benim mesajımı alıntılayıp aksi veya saygı ve sevgi çerçevesinde laf sokarsa yine aynı veya daha üst düzey cevap ile karşılaşabilir. Nazik olalım. Sen sus. nedir?

Desteklerin için sağ ol Bahtiyar Dayı ve Run.
Sizin iki yanımda iki dostum olsa Memleketi almıştım sırtım yere gelmezdi.

peki o zaman bir soru sorayım..... sizce maria puder güzel miydi, yoksa makyaj güzeli miydi..... buyrun.....

Ağlayacaksan oynamayalım. Veya başlığı terk edebilirsin. Konu tartışmaya açık, yazıyorsan katlanacaksın. Ya da çıkıp yorum yapmayacaksın. Biri benim mesajımı alıntılayıp aksi veya saygı ve sevgi çerçevesinde laf sokarsa yine aynı veya daha üst düzey cevap ile karşılaşabilir. Nazik olalım. Sen sus. nedir?

İğliyiciksin iynimiyilim.:OdvV24:

Konuyu 8 erkek üye takip ediyor, ben çıkıyorum sonra şey sancaklar.. bunlar erkek erkeğe ne yapıyorlar.. by

İğliyiciksin iynimiyilim.:OdvV24:
Evet, görüyorsunuz! Yürüdü ve çıktı! Bunu izaha gerek yok!:biggrin:

Sana bir şey söylüyüm mü? Benimle bu veya herhangi bir konu da tartışma kabiliyetine sahip değilsin.

-Ciddileşemiyorsun.
-Karşındaki insanı iğnelemeye çalışırken komik duruma düşüyorsun.
-Verdiğin tepki tamamen çocukça.
-Bir gün öğrenirsen, seninle tartışabilirim. Ama henüz hazır değilsin, kaldıramazsın. Bence kişiliğini alıp, kilometrelerce uzaklaşabilirsin.

Neyse ben uyuyorum geç oldu. Sabah devam ederim.
Kızlar sizde uyuyun geç oldu .Uyumadan önce yüzünüzde ki makyajı silin ama öyle makyajlı uyumayın cilde zarar veriyormuş zaaa xD

Kişiliğimi de beni de bir sal ricaa ediyoruum.:aze:

Son düzenleme:
Bence Türk taktik yapıyorsun
İlkokulda kızların DİKKATİNİ çekmek için saçini çeken defterini yırtan o minik erkek sen miydin
O erkekler niçin tüm teneffüste top oynamazlar da kızlarla uğraşir sence?
Kızları sevdikleri için :)
Sen nezaketli birisin aslında bu taktiklere gelmeyın hanımlar Türk kendi elleriyle alır makyaj malzemelerini sevgilisine

Kadınların makyajsız hali bizimde sakalsız ve güneş gözlüksüz halimiz bence birbirinden pek farkı yok.

Şimdi gördüm konuyu :d
Biz her halimizle güzeliz bunu kabul edin öncelikle.
Makyaj evet güzelleştirir ama güzelliğimize güzellik katarak. -elbette istisnalar vardır ben çoğunluk için konuşuyorum-
O sakalları çirkin suratınızda uzatınca,gözlükleri takınca yakışıklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz yüzünü gizleyen kimmiş?
Sinek kaydı traşı yapın öyle konuşalım.

Ben de gidip makyajli kadinlara tav olup, sonra onlari burada yerden yere vurmaya calisanlara kil oluyorum :d

Git arkadasim, o zaman makyajsiz bir kadin sev?

Sizin o iştagramda gördüğünüz evrim makyajları yapacak kızlar zaten öyle yolda izde denk gelmez size arkadaşlar, niye bu kadar panik yapıyorsunuz? Fondötenin en uyduruğu bile indirimlerde 70 TL olmuşken neyin makyajıyla güzelleşmesi?
Sakalını kesip yüz yüze konuşacak biri varsa sileriz makyajı. Haydi bakalım.

Zamanında kadınlardan yana canı çok yanmış güruhun savunduğu teoremsi. Bi dakka lan, sözlük değilmiş burası. Biz de kastık boşuna. Neyse;

Kadınların sadece makyajına bakıp, boyasına aldanırsan olacağı o hacivatım. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Abartılı olmayan, bilinçli yapılan makyajı gayet güzel buluyorum.
Anlamlandıramadığım konu; erkeklerin makyajlı bakımlı kadınlara olan zaafları/yoğun ilgisi söz konusuyken, diledikleri zaman kadınları yine makyaj üzerinden vurmaya çalışmaları..

Ya kardeşim size ne? İstersek 5 kat boya sürer gezeriz, ister krem bile sürmeyiz. İstiyorsan git makyajsızını sev, istersen git kalkar kalkmaz makyaj yapanı sev. Size mi soracak bu kadınlar nasıl güzel hissettiklerini. Aaaa-aaa.

Bence Türk taktik yapıyorsun
İlkokulda kızların DİKKATİNİ çekmek için saçini çeken defterini yırtan o minik erkek sen miydin
O erkekler niçin tüm teneffüste top oynamazlar da kızlarla uğraşir sence?
Kızları sevdikleri için :)
Sen nezaketli birisin aslında bu taktiklere gelmeyın hanımlar Türk kendi elleriyle alır makyaj malzemelerini sevgilisine

Şu yukarıdaki insanları seviyorum. Makyajlı da makyajsız da seviyorum. Güzel olduklarından da hiiiç şüphem yok.

Beğenmediğiniz, “çok makyajlı kadın”a imkan sağlayan, kozmetik sektöründen para kazanan “erkek” cinsiyetindeki homo sapiens’i ne yapcaz? Yol verelim, sırtlarında taş taşıyıp, elleriyle ev inşa etsinler en iyisi. Doğru bulmadıkları bir endüstriyi niye destekliyor bu adamlar? Aman... Erkek cinsiyetindeki homo sapiens dicektim...
Hem her alanda üstümüzden çıkar sağlayın, hem rahat, huzur vermeyin.

İstersem saç diplerime bile fondöten uygular, sonra da güzel olduğumu savunurum.
Si ze ne?
Siz de benim servet ödediğim fondöten’den gelen kar ile makyajsız ve güzel olan hatunlarınıza, yaratıcı fikirlerinizle, takı parfüm falan alır, mutlu edersiniz.
Bizi bir salamadınız gitti...

Abartılmadığı sürece makyaj yapılması gayet normal.
Fakat, erkeklerde doğal olarak bulunan sakalla, kadınlarda sonradan eklenen ve yapay olarak bulunabilen makyaj kıyası pek olmamış.

Geri