Öncelikle Merhaba efendiler.
Ben bu konuya öyle hareretli bir tartışma için geldim. Mobil üzerinden giriş yapmıştım. Öyle usul usul başlıkları kontrol edip çıkacaktım ama PC'nin tarayıcısına yöneldim ve baktım ateşi çıkanlar varmış o ateşi söndürmeye geldim!:biggrin:
Eyvallah abi, bir erkeğin makyajı sakalıdır. Ama sadece sakalı. Hani saçı istediğin şekle getir yine değişim %10'u geçmez. Ama bir kadının boya fabrikası girişi ile o fabrika dan çıkışı arasındaki fark %95, bunu inkar eden kadın makyaj güzelidir abisiiiiii.:biggrin:
- Bir sakala bakıp, sinek kaydı ol gel konuşalım derken? Abisi, elinizdeki koz sayısı 1'e karşı 4 veya 5 iken bir erkek ile görüntü(makyaj, estetik güzellik, kuaför şeması) ile gelmek nedir? Doğal olarak güzel olan kadın ve makyaj ile güzel olan kadınları ayrıştırırsak sanırım çok pis bir mağlubiyet yaşarsınız diye düşünüyorum. Gucci markasını hatırlatayım ilk olarak. Yakında çıkacak olan görüntülere kadınlar ağzı açık, erkekler ise ağzı sulanmış şekilde bakacaktır. Bunu yazın bir kenara. Bu sadece bir örneği.
- Bir erkek olarak burnumu ölümüne her kadının burnu ile kapıştırırım(nerden aklıma geldiyse, neyse)
- Ikinci bir örnek vereyim mi? Sıla Gençoğlu, son olarak medyaya makyajsız yakalandığı görüntüyü hatırlatayım.
- Ünlüler arasında tek kozunuz Manuş Baba. Zaten rezil etti erkekler camiasını ahaha. Ama onun dışında araştırıp örnekleyebileceğim kadın sayısı, erkek sayısını 2 veya 3'e katlar. Bunu tartışmayalım. Cumartesi akşamı itibari ile Pazar gecesine kadar soluksuz bu başlığı tartışırım da susmam.
Bence bazı şeyleri kabul edip geri adım atmanızı öneririm. Gitgide sivrileşebilirim, yapım bu hani, ben buyum. Çünkü haklıyım. Aksini iddia eden yine makyaj güzelidir. Tşkkkkk.:hi: