Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerçekler kedicik..Bu nasıl bir başlık öğğk yani
Ben cümledeki düşme kelimesine takıldım elbette ki kriterler vardır telaffuz sıkıntılıGerçekler kedicik..Evli olmasaydın fikrin ne olurdu acaba???
Orasıyla ilgilenmiyorum ama samimi bir cevap beklemiyorum.
Bunlar;
-Tip
-Para
Kadınların sadece bu iki kriteri var. Benim için aksini iddia edebilecek, ispat niteliği taşıyabilecek bir cümle, görüntü veya yaşanmışlık yok veya olamaz. Ya en azından kanacak kadar aptal değilim diyelim.
Hahaha evi-işi-parası, herşeyi tam olacak, bir başında belası yok o da beni bulsun demi? Yetti gari.! Bende artık bu taktiğe sadık kalacağımPara olsun, yakışıklı olsun, biraz da ortalama üstü sosyal statü yeter .d devamı gelmese bile başlaması için yeter. Kalanı piyango.
Bunlar olmadan düştüğünü iddia eden kız gereksiz romantizm peşinde, gri haşortmen altı, çekirdek-kolasıyla 7/24 günlük dizi kovalıyordur kesin .d
Atatürkü kirli emellerine mi alet ettinHepsi Atatürk resmine düşüyor, özellikle parlar üstünde![]()
Asla, beni cehapeliler ile karıştırma hahaha.Atatürkü kirli emellerine mi alet ettinAllah seni bildiği gibi yapsın hahagagshshs
Gamze mükemmel bir detay hem kadına hem erkeğe çok yakışıyorGamze de düşmeye dahil..d
Benimde varrr pp
Omuz gamzesi de çok datlı oluyor yahu.dBenimde varrr pp
Oralara girmeyelim kjkhkvOmuz gamzesi de çok datlı oluyor yahu.d
O nasil bi si?Omuz gamzesi de çok datlı oluyor yahu.d