Kadınların erkekte düştüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
o değil de
yuvarlanırsanız gülerim bak
ona göre düşün

Oncelikle kendini gelistirmis erkekler

Sonra da parali erkekler

Bu nasıl bir başlık öğğk yani
Gerçekler kedicik..:D Evli olmasaydın fikrin ne olurdu acaba???:D Orasıyla ilgilenmiyorum ama samimi bir cevap beklemiyorum.

Bunlar;

-Tip
-Para

Kadınların sadece bu iki kriteri var. Benim için aksini iddia edebilecek, ispat niteliği taşıyabilecek bir cümle, görüntü veya yaşanmışlık yok veya olamaz. Ya en azından kanacak kadar aptal değilim diyelim.

Gerçekler kedicik..:D Evli olmasaydın fikrin ne olurdu acaba???:D Orasıyla ilgilenmiyorum ama samimi bir cevap beklemiyorum.

Bunlar;

-Tip
-Para

Kadınların sadece bu iki kriteri var. Benim için aksini iddia edebilecek, ispat niteliği taşıyabilecek bir cümle, görüntü veya yaşanmışlık yok veya olamaz. Ya en azından kanacak kadar aptal değilim diyelim.
Ben cümledeki düşme kelimesine takıldım elbette ki kriterler vardır telaffuz sıkıntılı:(

Para olsun, yakışıklı olsun, biraz da ortalama üstü sosyal statü yeter .d devamı gelmese bile başlaması için yeter. Kalanı piyango.
Bunlar olmadan düştüğünü iddia eden kız gereksiz romantizm peşinde, gri haşortmen altı, çekirdek-kolasıyla 7/24 günlük dizi kovalıyordur kesin .d
Hahaha evi-işi-parası, herşeyi tam olacak, bir başında belası yok o da beni bulsun demi? Yetti gari.! Bende artık bu taktiğe sadık kalacağım
Fakir, ortahalli hiç bir bayan yeltenmesin. En başta ki kriterlerde ki bir bayan olursa konum göndereyim :)

Hepsi Atatürk resmine düşüyor, özellikle paralar üstünde :)

Kısacası kadın tayfa;

-Para
-Tip
-Sosyal statü

Öncelikleri bunlar. Neyse ki benim çevremde böyle gereksiz hatunlar yok. Ahaha.

Geri