ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Kararlı bir erkeğe yani gözünü karartmış ve ne istediğini bilen erkek fav.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen ıslık çalsan Bi kadın 10 gün sonra duyar o sesi kendini yorma sen Sjsjsjsdurun hanımlar ben dünyadaki tüm olasılıkların toplamıyım. bu kadar değişkenin bir araya gelmesi imkansız. allah kahretsin beni duymuyorlar
gözü kara olsun beni her ortamda sahiplensinPara olsun, yakışıklı olsun, biraz da ortalama üstü sosyal statü yeter .d devamı gelmese bile başlaması için yeter. Kalanı piyango.
Bunlar olmadan düştüğünü iddia eden kız gereksiz romantizm peşinde, gri haşortmen altı, çekirdek-kolasıyla 7/24 günlük dizi kovalıyordur kesin .d

benim için gerekirse ailesine de arkadaşlarına da rest çeksinBir bakış atsın, ortadan ikiye ayrılayım, saçımdan tutup kadınım desin…
Ekli dosyayı görüntüle 58672

dedigin gibi kararlilik. ozguven. biraz badboy ve cokca lief olmasi. her bakimdan guvende hissediyor olman onun yaninda. ruh-ten uyumu ve komik olmasi
Buradan rahat 3 erkek cikiyor yalniz. İnsallah bulursun ya.ve guzel/guclu bir fizik (en azindan benim ilk dikkatimi ceken seylerden birisi)
Sen böyle bir kız bul hatim indir şükret : D
çook kızlar genelde nüfus cüzdanımdaki resmi düşüyor .)