Kadınların erkekte düştüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
minik detayları hatırlayıp, ince düşünen erkeklere düşün artık kızlar. bırakın şu serseri tavırlarıyla cool olduğunu zanneden hırtları. karakter özellikleri saymaya üşendim ama birlikteyken çok gülünce ve gözlerinden kalpler aktığını hissettiğimde aşırı düşerim... evlenme teklifi etmemek için zor tutarım kendimi. (tuttuk kaç kere...)

Belkide siz paranın üstüne çıkamadınız bilemeyiz. Kadınlarda para diyor demek ki direkt :d

durun hanımlar ben dünyadaki tüm olasılıkların toplamıyım. bu kadar değişkenin bir araya gelmesi imkansız. allah kahretsin beni duymuyorlar

Para olsun, yakışıklı olsun, biraz da ortalama üstü sosyal statü yeter .d devamı gelmese bile başlaması için yeter. Kalanı piyango.
Bunlar olmadan düştüğünü iddia eden kız gereksiz romantizm peşinde, gri haşortmen altı, çekirdek-kolasıyla 7/24 günlük dizi kovalıyordur kesin .d

durun hanımlar ben dünyadaki tüm olasılıkların toplamıyım. bu kadar değişkenin bir araya gelmesi imkansız. allah kahretsin beni duymuyorlar
Sen ıslık çalsan Bi kadın 10 gün sonra duyar o sesi kendini yorma sen Sjsjsjs

Yani benim bir yanim dusunceli boyle guzel seven guldugum eglendigim birine duserken bir yanim hala ergen kaldigi icin kekolara dusuyor. Neyse ki sadece fikir asamasinda kaliyor da uygulamaya dokmuyoruz.

Para olsun, yakışıklı olsun, biraz da ortalama üstü sosyal statü yeter .d devamı gelmese bile başlaması için yeter. Kalanı piyango.
Bunlar olmadan düştüğünü iddia eden kız gereksiz romantizm peşinde, gri haşortmen altı, çekirdek-kolasıyla 7/24 günlük dizi kovalıyordur kesin .d
gözü kara olsun beni her ortamda sahiplensin

takib edemiom şu an gerçekten... şuraya düşeceğimiz erkek gelse onu da kaçırır bunlar, evliler çıksın :/

Güzel popolu erkeklere düşebilirler. Onlara ben de düşüyorum gerçi.. ama düştüğüm gibi kalkmasını da bilirim.....

Geri