Kadınların erkekte düştüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani yapabilirsin..
Zekisin ya.p.P.p.P

oğlunuz çok zeki ama çalışmıyor gibi bir iltifat mı bu şimdi anlamadım ? ahaha. bu ülkede adını yazmayı bilene prof ünvanı veriyorlar o yüzden hiç takılmıyorum böyle şeylere. bu arada ciddili bir yorum yapıyorum bak güldürme beni. bir bilimsel makalede kadınlar için en önemli olan şeyin karşı tarafın kokusu olduğu yazıyordu. eğer bir kadın karşı tarafın kokusundan etkilenirse fiziksel olarak etkilenmesi de daha kolay oluyormuş. yapılan bir araştırma sonucunda bu veriyi elde etmişler. ben de onların yalancısıyım. ama bizim millet ısrarla deo stick bile kullanmıyor, lağım fareleri gibi dolanıyorlar toplum içinde. fakirlerin sansiro marka kalem parfüm bile almaya parası yok ahaha.

daşjaşjaaşjşadfşj

Ekleme: Ses önemli.

Bu flört ve insan ilişkileri üzerine sürekli yorum yapan kişilerin yüz yıldır yalnız olmalarına ne demeli..

oğlunuz çok zeki ama çalışmıyor gibi bir iltifat mı bu şimdi anlamadım ? ahaha. bu ülkede adını yazmayı bilene prof ünvanı veriyorlar o yüzden hiç takılmıyorum böyle şeylere. bu arada ciddili bir yorum yapıyorum bak güldürme beni. bir bilimsel makalede kadınlar için en önemli olan şeyin karşı tarafın kokusu olduğu yazıyordu. eğer bir kadın karşı tarafın kokusundan etkilenirse fiziksel olarak etkilenmesi de daha kolay oluyormuş. yapılan bir araştırma sonucunda bu veriyi elde etmişler. ben de onların yalancısıyım. ama bizim millet ısrarla deo stick bile kullanmıyor, lağım fareleri gibi dolanıyorlar toplum içinde. fakirlerin sansiro marka kalem parfüm bile almaya parası yok ahaha.
O koku mevzusu baska..
Yalniz belirli dönemlerde oluyo, o da bilincsiz bir sekilde.
Sansiro marka ne?

O koku mevzusu baska..
Yalniz belirli dönemlerde oluyo, o da bilincsiz bir sekilde.
Sansiro marka ne?

büyük parfüm markalarının taklidini benzerini yapan, kolonyodan hallice bir parfüm markası. ama ben öyle miyim ? çiçek gibiyim çiçek. bir sıkıyorum parfümcüğümü, kendi kendime aşık olasım geliyor ten uyumum harika harika. ahahaha.

IMG-20230315-234401-920-2.jpg

Ben deri bileklik çok severim.

8 sayfa boyunca Angienin deri bileklik sevişinin dışında kızların popo sevdiğini, erkoların da kızların tercihlerini bi tık yerdiğini gördük.. Yani özetle güzel popolu bi bad boy olunca Hugh Hefner olunuyormuş yani.. peki..

Geri