Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ln sadece bilim insanlari/ADAMLAR mi zeki sanki?
Yani yapabilirsin..ya bir örnek verdim işte, ne yapayım şimdi oturup isim isim meslek meslek liste mi yapayım ? ahaha.
Yani yapabilirsin..
Zekisin ya.p.P.p.P
Bu flört ve insan ilişkileri üzerine sürekli yorum yapan kişilerin yüz yıldır yalnız olmalarına ne demeli..
O koku mevzusu baska..oğlunuz çok zeki ama çalışmıyor gibi bir iltifat mı bu şimdi anlamadım ? ahaha. bu ülkede adını yazmayı bilene prof ünvanı veriyorlar o yüzden hiç takılmıyorum böyle şeylere. bu arada ciddili bir yorum yapıyorum bak güldürme beni. bir bilimsel makalede kadınlar için en önemli olan şeyin karşı tarafın kokusu olduğu yazıyordu. eğer bir kadın karşı tarafın kokusundan etkilenirse fiziksel olarak etkilenmesi de daha kolay oluyormuş. yapılan bir araştırma sonucunda bu veriyi elde etmişler. ben de onların yalancısıyım. ama bizim millet ısrarla deo stick bile kullanmıyor, lağım fareleri gibi dolanıyorlar toplum içinde. fakirlerin sansiro marka kalem parfüm bile almaya parası yok ahaha.
Aziz demeseniz.. anilar canlaniyor da.. shzhxjs
Olabilir..ne diyem mahmut mu diyem ?
O koku mevzusu baska..
Yalniz belirli dönemlerde oluyo, o da bilincsiz bir sekilde.
Sansiro marka ne?
Erkekler popoya düşmüyor muydu ya..Popoya düsen kadin, kadin mi la?