Kadınların erkekte düştüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@Xasthur reiz yıne para avcisi kizlari nakavt etmişsin. ölü taklidi yapiolar sayende :emoji_relieved:
yok ben uzuldugum icin yazdim. gerci onlarin ki masumane bir "gecim sıkıntısı cekmek istemiyorum hepsi bu" dur.
yani umarim. oyle ise sorun yok zaten.
ancak tezat olusuyor..
dunyanin bir esit takas prensibi vardir.
sen ne verebileceksin o kadar buyuk bir mebla icin'e geliyor konu. yani ona ihtiyacin var ise o seni ne yapsin oluyor bu sefer. vizyon önemli hacı...
pussy'ler hep aynidir yoksa. cok parası olan adam daha fazlasını zaten bulacaktır.

kesinlikle para kim ne derse desin aşk bitince görcem bıtbıtbıt ötenleri :)))) ayrıca işi kariyeri zekası, karizması , çapkın olmaması bağlılığı ilgisi ve bunun gibi etkenler saygılı olması gibi dipsiz derin kuyu :))))
Haklı
Evlenip aşkın bittiğini görünce kabak çiçeği gibi açılıyorlar skfjks

yine paragöz kizlarimiz triggerlenmiş kiyamam ki .s sgsgshs

Tamam paraya düşüyosun ama o da sıkıyor bi süre sonra mal ortaya çıkınca xd
ayyy ne bilim aklıma bişi gelmiyor şuvan

Hala tip vs diyen var.
Sizin benden daha sosyal olduğunuzu varsayıyordum.

Mesajlari okuyunca neye düşeceğimi bilemedim jdjjks

Ne tarafa doğru düşüyorsunuz gelip kaldıralım?

bazıları var sinek kaydı seviyor ulan çok kötü ya yeminlen kız olsam resstti koyarım o derece
kirli sakal erkeğin en iyi makyajı bence kendimi bildim bileli sakal bırakırım çok şükür hatlarımda yerinde çok iyi uyum sağlar ( herkese yakışmıyor ayrı)

-kirli sakal

Ben erkekte deri bileklik severim. Bir de Fenerbahçeli ise düşebilirim, bir daha da tutamazlar… sklsm

Kadın cinayetlerin bazıları bu tür seçimlerden kaynaklanıyor.neyin nesi olduğu bilmeden onunla samimi olup kendini öldürtecek duruma getirebiliyor.erkek erkektir **Spam/Adversiting** küçük memeli önden çıkıntılı bu kadar büyütmeyin safolar.

Geri