Kadınların erkekte düştüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Diyorum ya... Adonis adoniss ve iki çift gamze.:(

Ben biraz paraya dusuyorum. Yani karakterim biraz sikintili.

Neye düştükleri değişebilir ama neye düşmedikleri belli: Zeka
Sapyoseksüelim diyen kadın ne istediğini bilmiyordur.

Ben biraz paraya dusuyorum. Yani karakterim biraz sikintili.
Olmasi gereken bu cucu. Bu olayin tersi sorun teskil eder biz erkekler acisindan.:D Parasiz erkegi bir tek Annesi sever....:D Zuurtluk seviyemi yukselteyim şöyle.

Olmasi gereken bu cucu. Bu olayin tersi sorun teskil eder biz erkekler acisindan.:D Parasiz erkegi bir tek Annesi sever....:D Zuurtluk seviyemi yukselteyim şöyle.
Oyle deme bahti. Ben zaten zenginim paraya dusmem diyomusum.. yok yok degilim hala dusmeye devam hshsh. Ama saka bi yana bakin para da cok etki etmiyor. Yani cok parasi olup 5 para etmez adamlar da tanidigim icin.. sadece yurolara dusmeyelim derim.

Oyle deme bahti. Ben zaten zenginim paraya dusmem diyomusum.. yok yok degilim hala dusmeye devam hshsh. Ama saka bi yana bakin para da cok etki etmiyor. Yani cok parasi olup 5 para etmez adamlar da tanidigim icin.. sadece yurolara dusmeyelim derim.
Bir suru yazip sildim yahu. Sinirlerimi bozdun lan..:D

Para veya tip
Çoğunluğun tercih sebebi

edit: bazısı da bulamıyor, kendisine ilgi gösteren erkeklerden de hoşlanabiliyor

Son düzenleme:
bu post'dan sonra para yazan ablamın elini öpücem aksnndnd
mesela kaç para istiyorsunuz? yani parası olsun istiyorsunuz? ansndjdj
bunun sizi toplumdan "ayıkladığını" hesaba katıyormusunuz. zengin ve yasli adamla evlenip genc soforu ile sevisen kadinlarin oldugunuda hatirlatmadan edemeyecegim ansndnndn.
tabi herkes istedigini ister ama klasik turjkıs sorunsalı yuzunden insanlar yabancı kadınları tercih ediyor. yani parası ile bir kadını elde etmek bir gencin istedigi şey olmaz diye dusunuyorum(mecburiyet ve canima takdedi artik durumu haric)yani bunu son care olarak gorenler muhtemelen kendisine guvenmeyen erkeklerdir zaten bir yer de. o yuzden ortalama bir isi olup doblosu olan kel bir adamla final de evlenip evde kociş story'si atip 90 kilo olurlar. ajsndnbd
ornegin adamın hesabinda milyar dolarlar vardir.
fakat o kizilay da kan verir gibi uzanir.
simdi antalya ya da bodruma gidip dogu kokenli garsonlar ilik gibi yabanci kadinlarla birlikte oluyorken , bunu goren erkeklerimiz neden turk kizlarimizin para sorunu ile ugrassın ki. o yuzden miktar sordum. yani bu kadar serveti degil de biraz iyimi olsun yoksa ali abi gibi servetimi olsun ajsjndndnd
ayrica konu aşk olunca kadınlar salaktır beyler , cok fazla para istiyor ise bir kadın emin olun size hiç bir faydası olmaz. bunun ile ilgili fazlası ile ornek gördüm
evet canlı ornek ansjsnns
images - 2022-05-17T131911.276.jpeg

Son düzenleme:
kesinlikle para kim ne derse desin aşk bitince görcem bıtbıtbıt ötenleri :)))) ayrıca işi kariyeri zekası, karizması , çapkın olmaması bağlılığı ilgisi ve bunun gibi etkenler saygılı olması gibi dipsiz derin kuyu :))))

Geri