Kadınların efendi adam yerine piç adam tercihi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadınların "efendi" yerine "piç" olarak nitelendirilen erkekleri tercih ettiği yöndeki düşünceleri, aslında genellemeler ve bireysel tercihler üzerinden şekillenen bir algıdır.
En önemli faktör çekicilik vede özgüven faktörü. Kadınlar genellikle ilişkilerini, kararlı ve ne istediğini bilen erkekleri çekici bulur. "Piç" olarak sunulan erkekler genellikle daha umursamaz, rahat ve kendine güvenen bir tavır sergiledikleri için gösterilmeyecekler. Buna karşın "efendi" olarak sınırlı erkekler bazen fazla uyumlu, çekingen veya kararsız algılanabilir.

İnsan ilk başta sevince göremiyor pc olduğunu. Yoksa aa bu pc hemen benim olmalı demiyoruz…

Badboy seviyoruz galiba…

Yok öyle bir sey arkadaslar.
Siz eriller,kadinlar piç seviyor diye, o kiliga girmeyin.
Olmayip ta, oldurmaya calisanlarda daha da bir garip duruyor piçlik sevdasi.
Gülme geliyor felan.

Tecrübeyi kurnazlığı öyle zannediyorlar
Ha bir de şu efendilik kimseye sataşmaz hal hatır sorar puahahahahahaha

Özellikle dövmeli, böğrü açık tipler olması tesadüf mü? Sadece aşağıdaki tipler değil, çok sık denk geliyorum. Gerçekten ne görünüyor sebep ne hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım

İfadeler yanlış bence. Bunlara efendi yerine sinsi ve piç yerine kendi testosteronundan korkmayan adam demek daha uygun olurdu.

kelimelerin anlamlarını bilerek devam etseydik belki bu başlıkta bunları konuşmuyor olabilirdik
efendi kelimesi bizim ağzımızda pasiflik olarak kullanılıyor kabul edelim, piç adam dediğimiz de öf karizma güçlü adam cool tehlikee!!!
bu yüzden bazı bu tür kadınlar aslında piç adamı değil de güçlü erkek rolünü tercih ediyorlar kendilerince...

Sevgiyi daha doğrusu sevgi adı altındaki o şeyi ne şekilde öğrendiyseniz, özbakım verenlerinizden (ana babanız) nasıl aldıysanız, aksi yönde alınmış bir eğitim ya da öz farkındalık yoksa, size sevgisini özbakım verenlerinize benzer şekilde sunan ya da özbakım verenlerinizin eksik puzzle parçalarını tamamlayan kişilere çekilirsiniz. (bir başka örnek babası yaşındaki adamlara aşık olanlar) yoksa bilinçli anne babalarca yetiştirilmiş, eğitim seviyesi görece yüksek bölgede yaşayan kadınlarda pek rastlamazsınız böyle şeylere.Yanlış tercih yapsalar dahi, ilişkinin ilerleme dinamikleri genel itibari ile denge içerir. Aynı durum erkekler için de geçerli.Çoğu annesi gibi mütedeyyin gibi görünen biri ile evlenmek ister. İçinin bombok olduğunu görseler bile bunu isterler;onları emziren haset,şirret annelerinde de bunu görmüşlerdir fakat çocukluktan gelen anne ihtiyacı ile buna duyarsızlaşmışlardır.Özellikle anne ile aynı evde yaşanırsa annenin geline zorbalıklarına karşı olan üç maymun tavrı da bu duyarsızlaşmadan ileri gelir. Olayın gayri ahlaki yönünü sağlıklı bir şekilde ele alamazlar. ''Annem canım ne yapabilirim, ne var bunda büyütecek'' vb. temel savunmalardır. Ne kadar iyi olursa olsun diğer, bu kalıbın dışındaki kadınlara da yollu gözüyle bakma eğiliminde olurlar. Değişebilir mi? elbette. Öz farkındalık ve bu döngüden çıkma yolundaki kayda değer yönde atılan adımlar ile her şey mümkün.

"Karanlik üçlü" elementlerinin hepsini bir arada tasimayan birine piç diyemem sahsen.

Halkimiz nezdinde piç sözcüğü bir nebze ponciklestirilmis de.

Hehe ben piçim, kadinlar bana hasta diyen zihniyetin bunun bilincinde oldudunu da düsünmüyorum.Bu ilgi budalaligi ile aciklanabilir.
Marjinal olma arzusunu disariya nasil yansidigini görse, haline aglardi.
Zavallisin.

Piçin de efendisi vardır belki ya da efendi bir piçtir. Ortamında belli eder kendini kaldı ki piç ne demektir ve kime göre efendidir ya da tam tersi. Hakikaten çok piç bir mevzu.

Geri