Kadınların efendi adam yerine piç adam tercihi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ooo kontra geldi.
Verecek cevabım var ama uykum var uyuyacam. Yoksa mücadele ederdim

Efendi olmayın her gün boynuz yersiniz . Ama pC yani fırlama olursanız o sizin peşinizde koşar o yüzden efendilik para etmez aşk hayatinda

Ya agahshjd herkes piç adam yazmamak için şekilden şekile girmiş, pij, pc, pC… Yazın abi konu bu zaten ahahh

piç adam kötüdür. meriçler ve piçlerden uzak duralım. piç insan da kötüdür, piçlik yapmayalım.... bakim kaç defa piç demişim

Tamamen oturma organıma dayandırdığım bir aneliz yapmak istiyorum,

Bu türden tercihlerde bulunan hanımlar genelde sosyo ekonomik olarak epey sıkıntılı bölgelerde ikamet ettiklerinden yaşadıkları o jungle'da kendilerini en iyi koruyacak ve kendilerine statü kazandıracak kimseleri tercih etmeleri çok da şaşırtıcı değil zira bu bölgelerde saygınlık kişinin ne yaptığından ziyade neyi nasıl yaptığıyla alakalıdır. Bu türden primitif bir yaklaşım muhtemelen birçoğumuzun evrimsel kodlarına işlemiş vaziyette ancak kimilerimiz bunu bastırabilecekleri bir evrende yaşarken kimileri de daha hala bu türden bir tercihe ihtiyaç duyabilecekleri ortamlarda yaşıyorlar.

Arasında ki farkı söyleyelim ; Efendi insan dokunmaya kıyamazken PİÇ insan sormaz direkt dalar. Sizi işgal eder ve çekip gider.
E bu kız da bu fırtınadan yıprandığı için ve herşey başını döndürdüğü için peşinden koşar da koşar. Efendi adam mı ?
- o hala öpsem ne der diye düşünüyor Sjsjsjsj

Efendisi vardı da biz mi olmaz dedik be....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
efendisi vardı da biz mi tercih etmiyoruz demeye gelmiştim ben de, üstteki yorum sesim olmuş. en iyisi hiç etmemek...

• Kahkaha
bizim milletimiz henüz piç kavramının ne anlama geldiğini bilmiyoki tercihini doğru yapsın.
piç adam tercihten çok daha iyisi çıkana kadar bu işimi görür adamdır aslında.
tamam efendi adamdan daha sağlam iş bitiriciliği vardır. organizatördürki bir kadının erkekte yakalamak istediği en iyi özelliklerden 4. 5. sırada bir davranıştır.
örneğin trafik çevirme oldu ve ceza yemeden polisler ile konuşup 2 çorba parasını rüşvet gibi aksetmeden aktarabilen adamdır.
ama efendi adam parasını ödeyen adamdır.
aslında burada kızlar tarafından kullanılanlar piç adam oluyor.

Piçler kaderim değil tercihimdir…. Çekiyo kahretsin ahahaha

Çok büyük oranda, kadınıyla ve erkeğiyle ahlaksız, namussuz, güvenilmez, savruk bir toplum olduğumuz için doğal bir şey bu. Piç piçle denk geliyor işte. Tercih değil bu.

• Kahkaha
Geri