abi video uzundu dedim bosuna izletmıyeyım m.dUlan yılmaz :ddd Böyle durumlarda direkt videoyu at. Bak sabah "işin gücün riv riv riv" örneğinde olduğu gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi video uzundu dedim bosuna izletmıyeyım m.dUlan yılmaz :ddd Böyle durumlarda direkt videoyu at. Bak sabah "işin gücün riv riv riv" örneğinde olduğu gibi.
Ya sen video atacaksın da ben sonuna kadar izlemeyeceğim hee?!!!!abi video uzundu dedim bosuna izletmıyeyım m.d
Ok bbSeri katil film ve belgesellerini ilgi ile takip ettiğim doğrudur.![]()
Katillerin o aşamaya nasıl geldiklerini anlamak adına izliyorum, hayran olduğum için değil.
Ama izlerken bilinç altında besliyorsun o düşünceleri. İstem dışı bir depolama söz konusu. Özür dilerim Lefty seni üzdü isem eğer. Karşına çıkmam daha SjsjsKatillerin o aşamaya nasıl geldiklerini anlamak adına izliyorum, hayran olduğum için değil.![]()
Bilinçli izleyiciyim yani şiddet içeren detaylara odaklanmıyorum ancak hangi koşulların bir insanı katil yapabileceğini anlamak adına izliyorum denilebilir yoksa şiddet içeren filmlere ilgim yoktur. Mesela çoğu kişinin merakla izlediği "Testere" gibi filmleri izlemem.Ama izlerken bilinç altında besliyorsun o düşünceleri. İstem dışı bir depolama söz konusu. Özür dilerim Lefty seni üzdü isem eğer. Karşına çıkmam daha Sjsjs
aksi.Muge anli
Zuhal topal
Aksini iddia edeni vururum
Tamam ama yinede dikkat edeyim ben. Tribimi çekemiyorsun çünkü sinirlenirsin falan :pBilinçli izleyiciyim yani şiddet içeren detaylara odaklanmıyorum ancak hangi koşulların bir insanı katil yapabileceğini anlamak adına izliyorum denilebilir yoksa şiddet içeren filmlere ilgim yoktur. Mesela çoğu kişinin merakla izlediği "Testere" gibi filmleri izlemem.
Doğru ya... Onu unuttum bak.Tamam ama yinede dikkat edeyim ben. Tribimi çekemiyorsun çünkü sinirlenirsin falan :p
Ama şimdi ben insanlara kızarım kavga ederim tartışırım ciddi anlamda canımı yakmadıkları sürece asla bişey yapmam. Ama canım yanarsa yaparım. Ama onun gibi şeyler değil anlıyor musun? Bu etik değil. Kızdıgımda bişeydir. O yüzden tepki verdim. Uzlaşabiliriz Bskrem.?Doğru ya... Onu unuttum bak.Tartışmıştık en son.
Zihin olarak yoğun olduğum bir zamana denk gelirse gerginlik çekemiyorum ve o gün sadece şaka yapmıştım, ciddiye almana kızdım galiba.
Ufak bi bilgi paylasayim.. katillerin haritalari da incelenmistir bir cok astrolog tarafindan ve en cok dikkat ceken yerlesimlerden birisi hepsinin pluto ve mars dominant haritalara sahip oldugudur. akrep burcu dominant ozellikle. filmlerde ve dizilerde bile belirli bir tip ararlar (karakteristik ozellikler) hikayeyi iyi canlandirabilmek icin. o aktor/aktrislerin haritalarinda da akrep burcu dominantlik mevcut :p mesela YOU dizisindeki Joe (Penn Badgley) oyle.. tabi bu demek degil ki bu yerlesimlere sahip insanlarin hepsi katil falan. onun da ayri ayri yerlesimleri ve birlesimleri var :p akrepler korkmasin yani.