Kadinlarin dedektif/katil belgeselleri izlemekten hoslanmasi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Dedektifli, polisiye dizi/belgesellere bayılırım. @Psinoza ile netflix hesabını ortak kullandigimizdan bazen bakıyorum ne izliyor diye romantik romantik şeyler hep..... Biz kadınlar daha gerçekçi şeyler seviyoruz sanırım...Ayrıca Mindhunter dizini sevmeyen ile arama mesafe koyarım....

Evet boyle bir şey var. Hatta daha fazlasi ajdjdnd maalesef
Eskiler de cok unlu bir seri katil olan ted bundy'nin ilginc bir sekil de kadinlari etkiledigini okumustum. Evet 100lerce kadinin katili. Ama hayatinin anlatildigi videolarin altinda ki yorumlarıda gormustum. Ve bunun adina "hibristofili" deniyor. Ted bundy ile o donem olaylarindan sonra bir ablamiz evlenmisti kendisi ile Carole Ann Boone...

Muge anli
Zuhal topal
Aksini iddia edeni vururum

Katillerin o aşamaya nasıl geldiklerini anlamak adına izliyorum, hayran olduğum için değil.:)
Ama izlerken bilinç altında besliyorsun o düşünceleri. İstem dışı bir depolama söz konusu. Özür dilerim Lefty seni üzdü isem eğer. Karşına çıkmam daha Sjsjs

Ama izlerken bilinç altında besliyorsun o düşünceleri. İstem dışı bir depolama söz konusu. Özür dilerim Lefty seni üzdü isem eğer. Karşına çıkmam daha Sjsjs
Bilinçli izleyiciyim yani şiddet içeren detaylara odaklanmıyorum ancak hangi koşulların bir insanı katil yapabileceğini anlamak adına izliyorum denilebilir yoksa şiddet içeren filmlere ilgim yoktur. Mesela çoğu kişinin merakla izlediği "Testere" gibi filmleri izlemem.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Bilinçli izleyiciyim yani şiddet içeren detaylara odaklanmıyorum ancak hangi koşulların bir insanı katil yapabileceğini anlamak adına izliyorum denilebilir yoksa şiddet içeren filmlere ilgim yoktur. Mesela çoğu kişinin merakla izlediği "Testere" gibi filmleri izlemem.
Tamam ama yinede dikkat edeyim ben. Tribimi çekemiyorsun çünkü sinirlenirsin falan :p

Tamam ama yinede dikkat edeyim ben. Tribimi çekemiyorsun çünkü sinirlenirsin falan :p
Doğru ya... Onu unuttum bak.:) Tartışmıştık en son.
Zihin olarak yoğun olduğum bir zamana denk gelirse gerginlik çekemiyorum ve o gün sadece şaka yapmıştım, ciddiye almana kızdım galiba.

Doğru ya... Onu unuttum bak.:) Tartışmıştık en son.
Zihin olarak yoğun olduğum bir zamana denk gelirse gerginlik çekemiyorum ve o gün sadece şaka yapmıştım, ciddiye almana kızdım galiba.
Ama şimdi ben insanlara kızarım kavga ederim tartışırım ciddi anlamda canımı yakmadıkları sürece asla bişey yapmam. Ama canım yanarsa yaparım. Ama onun gibi şeyler değil anlıyor musun? Bu etik değil. Kızdıgımda bişeydir. O yüzden tepki verdim. Uzlaşabiliriz Bskrem.?

Ufak bi bilgi paylasayim.. katillerin haritalari da incelenmistir bir cok astrolog tarafindan ve en cok dikkat ceken yerlesimlerden birisi hepsinin pluto ve mars dominant haritalara sahip oldugudur. akrep burcu dominant ozellikle. filmlerde ve dizilerde bile belirli bir tip ararlar (karakteristik ozellikler) hikayeyi iyi canlandirabilmek icin. o aktor/aktrislerin haritalarinda da akrep burcu dominantlik mevcut :p mesela YOU dizisindeki Joe (Penn Badgley) oyle.. tabi bu demek degil ki bu yerlesimlere sahip insanlarin hepsi katil falan. onun da ayri ayri yerlesimleri ve birlesimleri var :p akrepler korkmasin yani.

Piton yılanı için veterinere giden adamın hikayesi gibi :emoji_scream:

Ufak bi bilgi paylasayim.. katillerin haritalari da incelenmistir bir cok astrolog tarafindan ve en cok dikkat ceken yerlesimlerden birisi hepsinin pluto ve mars dominant haritalara sahip oldugudur. akrep burcu dominant ozellikle. filmlerde ve dizilerde bile belirli bir tip ararlar (karakteristik ozellikler) hikayeyi iyi canlandirabilmek icin. o aktor/aktrislerin haritalarinda da akrep burcu dominantlik mevcut :p mesela YOU dizisindeki Joe (Penn Badgley) oyle.. tabi bu demek degil ki bu yerlesimlere sahip insanlarin hepsi katil falan. onun da ayri ayri yerlesimleri ve birlesimleri var :p akrepler korkmasin yani.

Seri katillerin çoğunun burcunun Akrep olduğu doğru fakat neye göre değiştiğini tam bilmiyorum.:)

@Xasthur yorumunda, seri katillere bazı kadınlar tarafından duyulan hayranlıktan bahsetmiş ki çok doğru ve sebebi de bu kadınların içgüdüsel olarak güce duydukları sempatiyi, doğru şekilde yönlendiremiyor olmalarından kaynaklanmaktadır. Karşılarında Alfa bir erkek görüyorlar yani mücadeleci, baskın ve galip gelmeme ihtimali düşük olan olarak algılıyorlar. Bu elbette tamamen içgüdüsel bir yanılgı ve tıpkı maço tavırlar ile Alfa erkeğin karıştırılması gibi.

Böyle kadınlar mütemadiyen yakanizda hemcinsinden kalmaya karar vermiş bir saç teli arar, neyse ki kedi tüyleri kadın saçlarıyla aynı yapıda değil.

Liseden beri bayılırım dedektif dizi ve filmlerine. Agatha Christie romanları ile başladım. Arka plandaki kurgusal gizem ilginç geliyor.
Aşk meşk olayları ile zihinleri uyutulan kitleler yaratan pembe dizilerden daha iyidir.

Gianni Versace süikastini anlatan diziyi izliyordum, açıkçası kanlı, kendine veya başkasına zarar vermeli sahnelere falan hiç bakamam hoşlanmıyorum. Bir yerden sonra içim sıkılıyor katil birilerini daha öldürdü diye. Bana böyle en basitinden cozy bir Christmas filmi/dizisi lazım bu dönemde. İçimi sıkacak şeyleri izlemek istemiyorum.

Geri