<.......>
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EVET….Kısır mı o?
mindhunter’a dümdüz dizi diyen de ne bileyim… gerçek hikayelere dayanan, belgesel özelliği taşıyan bir dizidir; araştırmanı öneririm……mindhunter'ı sevene karşı tutumumuz ektedir:
![]()
işlenmiş cinayetlerden yola çıkarak, katiller ile görüştükten sonra seri katil davranış kalıbı oluşturmak suretiyle olayları sınıflandırıp sonraki olayların önüne geçmek için teknik geliştiren çaylak bir özel ajanın hikayesi......mindhunter’a dümdüz dizi diyen de ne bileyim… gerçek hikayelere dayanan, belgesel özelliği taşıyan bir dizidir; araştırmanı öneririm……
işte şimdi çok daha havalı oldun……işlenmiş cinayetlerden yola çıkarak, katiller ile görüştükten sonra seri katil davranış kalıbı oluşturmak suretiyle olayları sınıflandırıp sonraki olayların önüne geçmek için teknik geliştiren çaylak bir özel ajanın hikayesi......
böyle yazınca çok mükemmel bir diziymiş gibi geldi...... allah allah.....
o zaman izlerken acaba neremle izlemişim ki ben bu diziyi : (
olaya vermiyorsun kendini metin.işlenmiş cinayetlerden yola çıkarak, katiller ile görüştükten sonra seri katil davranış kalıbı oluşturmak suretiyle olayları sınıflandırıp sonraki olayların önüne geçmek için teknik geliştiren çaylak bir özel ajanın hikayesi......
böyle yazınca çok mükemmel bir diziymiş gibi geldi...... allah allah.....
o zaman izlerken acaba neremle izlemişim ki ben bu diziyi : (
Hepsini denedim : (işte şimdi çok daha havalı oldun……
gözünle izlemiş olduğunu düşünmek istiyorum ama belki de bu tarz hikayeli diziler tarzın değildir. romantik komedi vs denedin mi?….
Metin kimolaya vermiyorsun kendini metin.
ya abi skjsjksMetin kim
ya abi skjsjks
kardeş payının repliğiydi ama espri sana geçmeyince hiç komik olmadı