Kadınların birbirlerini çekememelerinin sebebi sizce ne olabilir?

Konu sahibi son olarak 1073 gün önce görüldü
En son beni çok sevdiğini iddia eden birinin arkamdan sallamalarını gördükten sonra şuraya Şevket Çoruh gülüşü bırakayım bence… Haydi rast gele…

çok acı bir tablo gerçekten, benide biri çok seviyordu meğerse özellerde benle dalga geçiyormuş kankasıyla yerden yere vuruyormuş bunu öğrenmiştim teee ne zaman neyse neyse neyse :QWERQWEJKRQJWK

kız yine ne güzel yazmışım, bu konudan da kendimi tokatlamadan çıkıyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Satürnüm akrepmiş ne işe yarıyor? Sklks 12. Ev

Haritayı görmem lazım.
Satürn 12 de Akrepte ehvam kaygı, anksiyete verebilir. Uyarıcı rüyalar görebilirsin dönem dönem. Akraba, komşu ya da iletişim halinde oldugun kitle içinde potansiyel gizli düşmanın fazla olabilir. Kardeşin varsa bununla alakalı bi kayıp,sınanma olabilir. Maddi yatırımlar konusunda dikkatli ol fakat bunların anlamlı olması için harita geneli önemli.

Her kadına özgü bir durum değil ve kendine güveni olan kadınlar hiçbir koşulda başka bir kadını rakip görüp de onunla yarışa girmez.

Bir kadın nasıl yeri geldiğinde herhangi bir erkekten hoşlanmıyor ve karakter / tavır olarak beğenmiyorsa aynı şekilde bir kadından da hoşlanmayabilir ve bu durumu kıskançlık olarak ele almamak gerekiyor.

Elbette kıskanç kadınlar da olabilir ve genelde bir erkek uğruna başka kadınlarla rekabet içine girmeye çalışıyorlar oysaki bir kadının hayatındaki erkeği elde etme çabası, bu tavrı sergileyen kadını sadece aciz gösterir.

Kendinden emin kadınlar ise nitelikli buldukları kadınları sürekli destekler, karakter olarak beğenmediklerinden de uzak dururlar.

kraliçe arı sendromu.
ilgilenenler bakabilir :)

baktım
çok doğru yerlere temas edilmiş
ben kaba tabir ile al aşşağı etmek olarak adlandırayım

bye bye butterfree

Bir şey yazacaktım ama vazgeçtim. Ne yazdam bu foruma alakasız kişiler üstüne alınıyor. Çözemedim.

sadece kadınlar değil bazı XY kromozomu taşıyan canlıların gücü kadınlara yetiyor kadınlara sözlü hakaret aşağılayıcı cümleler kurunca ERKEK oluyorlar .)) zavallı ERKEKcikler :D

Hayır engelli de ama hala bildirimleri geliyor, mesajlarını görebiliyorum. Saçma sapan ithamlarda bulunuyor akabinde ağlıyor. Her konu altında laf sokma çabalarında bulunma bacım

engelliyse bildirimleri gelmez ve mesajlarını göremezsin hatem. bi daha bak kfkf

engelliyse bildirimleri gelmez ve mesajlarını göremezsin hatem. bi daha bak kfkf
Valla engelli ya. Benim hesapta bir sıkıntı var. Mesela bazı konulardan bana hiç bildirim vs gelmiyor bana. Hatta konu anasayfada bile görünmüyor. Konuyu yoksaymışlığım yok, uzaklaştırılmışlığım yok ama çözülmüyor bir türlü. Sağ olsunlar uğraşıyorlarda yosun publish ama olmuyor. Hayır selam yazıyorum kusmuk emojisi atıyor, kusucam ağzına en son o olacak. Şizofren ya

Bana çok ilginç geldi iyi engelleyememissin

Geri