Kadınların birbirlerini çekememelerinin sebebi sizce ne olabilir?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Güzel ve özgüveni yüksek kadınları ilgilendiren bir konu değil, çıkın buradan.

Kadının düşmanı kadındır ,sözünü doğrulamak için

Aralarındaki şıklık/güzellik rekabeti nedeniyle birbirlerini çekemezler.

bu erkeklerde de var
hep kötü gün derler ya
iyi günlerinde başarılarında da yanında olacak
dostların olsun

Ben barbara palvin'i çekemiyorum bir tek, diğerleriyle poroglemim yok. Salak kadın görünce de üzülüyorum tabii ama efor harcayamam onlara. Barbara'yı da iyi torpille doğdu diye çekemiyorum yani, yukarda dayısı var kesin.

Öncelikle Allah her kadını kendine özgü ve farklı özellikler de yaratmıştır. Kadınlar sadece bir erkek yüzünden değil diğer kadının yaşam tarzı yada farklı vasıflarını da kıskanır. Bunun gereksiz olduğunu ancak olgunlaşmış bir karakter farkeder. Neden gereksiz ? Çünkü kadınlar kendini keşfetmek yerine başkalarının hayatları ile ilgilenirler. Oysa kendine yolculuğa çıksa çok özel olduğunu anlayacak. Dediğim gibi Allah her kadını farklı ve özel yaratmıştır yeter ki kadın kendini keşfetsin. Diğer insanlarda olan şeylere özenmek yada neden bende yok demek kalbi karartır. Allahın sana verdikleri belki diğerlerinden daha hayırlıdır. .)

Nerden öğreniyorsunuz bunları @Serçe ?
Yok kendi yolculuguna çıkacakmış
Yok nirvanaya ulasacakmış..

Budist rahip misiniz ablacım siz. Bak bacım demedim istemiyorsun diye.

Nerden öğreniyorsunuz bunları @Serçe ?
Yok kendi yolculuguna çıkacakmış
Yok nirvanaya ulasacakmış..

Budist rahip misiniz ablacım siz. Bak bacım demedim istemiyorsun diye.
Öyle değil mi hocam başkasını irdeleyip hayatına odaklanacağına kendini keşfetsin öğrenilcek bişey yok aklı olan öyle yapar :p

Öyle değil mi hocam başkasını irdeleyip hayatına odaklanacağına kendini keşfetsin öğrenilcek bişey yok aklı olan öyle yapar :p
Sabah erken gelmişim koridor boş.
Creed parfümü sıkmışım saçlar geriye briyantinli. Vizit önlüğü jilet gibi. Estire estire hızlı adımlarla yürürken Kbb önünde sırasını bekleyen bir kadının yanından geçerken istemeden zart diye osurdum.. evet. Koridor boş. Bir de yankı yaptı ki..

Şimdi ben kendi iç yolculuğuma nasıl çıkacağım şu pozisyonda?

Geri