Kadınların birbirlerini çekememelerinin sebebi sizce ne olabilir?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Sabah erken gelmişim koridor boş.
Creed parfümü sıkmışım saçlar geriye briyantinli. Vizit önlüğü jilet gibi. Estire estire hızlı adımlarla yürürken Kbb önünde sırasını bekleyen bir kadının yanından geçerken istemeden zart diye osurdum.. evet. Koridor boş. Bir de yankı yaptı ki..

Şimdi ben kendi iç yolculuğuma nasıl çıkacağım şu pozisyonda?
Hocam sizin yolculuğunuz bağırsaklarınıza olsun keşfedin tez yazın hadi bakim göreyim sizi sjsjsjs

Creed parfümü sıkmışım saçlar geriye briyantinli. Vizit önlüğü jilet gibi. Estire estire hızlı adımlarla yürürken Kbb önünde sırasını bekleyen bir kadının yanından geçerken istemeden zart diye osurdum.. evet. Koridor boş. Bir de yankı yaptı ki..

ohaaaaaaaaaaaa allah belanı versin osuruklu tosbaaağam ay çok güldüm ay :)))))))

Ya sizin ben varya Sjsjsj

On doktorun yapamadigini yapmissin.
Bir doktorsun.
Al sana nirvana.
Yükselebilirsin kendine.

burayı okuyan da sanacak ki bütün kadınlar birbirini kıskanıyor, hepsi birbirine düşman. böyle bir şey yok ki. ama şöyle kadınlar var: hemcinsine karşı daha hoşgörüsüz, daha tahammülsüz ve acımasız. halbuki karşı cinse karşı daha tahammüllü maşallah, allah zeval vermesin fkdj halbuki erkeklere bak, kendileriyle ilgili konularda nasıl kenetleniyorlar birbirlerine serseriler kdjdb kadınlar uyanık olun... prim vermeyin şunlara...

kadınlar birleşin... kxksj(bazı kadınlar hariç...)

Astrolojik açıdan açıklayayım.
Dişil mars enerjisinden dolayı.
Boğa,Yengeç,Başak,Akrep, Oğlak,Balık.
Bunlar dişi buralardır ve birinci derecede kadınları temsil eder. Dişil mars (Akrep) kıskançlık duygusunun karakasidır. Cinsiyet enerjisi açısından bu sebeple kadınlarda daha keskin,acımasız bir şekilde açığa çıkar. Eril Mars (Koc) kıskançlığını hasetlik ,sinsilik şeklinde değil de rekabet şeklinde ortaya koyar.

Ergen şakası yapayım mı?
Tamam yapayım.
Bir birini çekemeyen anten taksın.
zaaaa xD

Bu durum genelde varoşlarda daha çok görülür. Sözüm meclisten dışarı , kendisini geliştirememiş veya kendisini geliştirmesi için fırsatı olmamış kadınlar çevreleriyle sürekli sinsice bir ilişki içinde olurlar ve bu çarpık ilişkinin dışavurumu dedikodu, çevresindeki kadınları çekiştirme şeklinde yansır genelde.

Ekonomik gücünü eline almış ve ataerkil toplumda bir nebze olsun özgürleşmiş kadınların rekabeti çok daha farklı düzlemde olur veya böyle bir rekabet hiç yaşanmaz. Çünkü bu tür kadınların kariyerlerine çok daha önem verdiği, gelecek planları ile çok daha meşgul olduğu gerçeği var. Yani yaşadığı hayattan verim almaya çalışmaktadırlar.

Diğer tarafta ise hayatı belli sınırlar içinde geçen ve kendi yaşamına olan öfkesini bir şekilde kusmak isteyen kadınlar söz konusu. Çünkü hayatlarındaki mutsuzluk, umutsuzluk hem kendilerini içten içe yemekte hem de çevresine bir şekilde etki etmekte.

O yüzden ekonomik gücünü eline almış ve kendi kararlarını verebilen bir kadının -istisnalar dışında- rekabet anlamında bu önermedeki yeri daha güzel görünmek, daha bakımlı görünmek, daha kariyerli olmaktan öteye gitmez.
Bu da çekememezlik olarak değerlendirilemez sanırım.

sebebini bilmiyorum ama disardan cok cirkin gorunuyo bu cekememezlik hareketleri. aslinda herkes herkese nazik ve saygili davransa, veya belirli bir duygu hissettiginde abartili bir sekilde aciga cikarmasa (farkindalik olsa) boyle olmaz. bazilari da biraz aptal ve gaza gelmeye musait. hatta disardakiler boyle bisi sezdigi zaman fiseklemeyi ve kiskirtmayi da sever ustelik (erkekler). hassas ve biraz aptal olanlar buna aninda yanit verir iste

Biri digerinden daaaa guzelse ve bu cevresinde de hissediliyosa anaaawwwww.

Bunlar hep zekz canlarim.Bana anlatmayin.
Kadinlar genelde karsi cinse cekici gelen kadinlari kiskanir.Cinsiyetci bir rekabet.
Bunun nedeni ise,icgüdüsel kodlarda gizli.
Potansiyel sperm bankasindan hisse alabilme gerekcesi bulunduktan sonra,ihaleye katilabilecek tüm ihalecileri yok etme cabasina girisilir.
Dogal bir sey.
Cogu farkinda bile degil.
Amazonlar cemiyeti ne yazik ki,destanlarda kaldi.
Üzücü.

"canim cok yakismis" cumlesi supheli ve icinde tonlarca komplo teorisi barindiran bir söz gibi gelmiştir bana hep.

"rejim yapmana gerek yok boyle iyisin"
(ben giyince gor bakalim nasil yakisiyormus)

"su karsida oturan kiza baksana sanki bacak varmis gibi bir de mini giymis"

"bu nasil benden once evlenir **Spam/Adversiting**!"

"gormemisin manitasi olmus tutmus koparmis icine dusucek suraya bak'

sdfdsf özür dilerim tutamadım kendimi.hahauhas ne kadar garip... yazılanlar farklı, aksettirilenler farklı. kadın olarak, iş işimiz kendimizi doğru analiz etmek sanırım, diğer hemcinslerimizle sonra atışırız.

Gidiyim de üstüne sigara yakıyım .
emine-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-k%C4%B1skan%C3%A7l%C4%B1k-kokan-bak%C4%B1%C5%9F%C4%B1_543938.jpg

Bakınız kadının en büyük düşmanı yine diğer bir kadındır hanı muhabbet eder beraber cafede oturur alışverişe çıkar ama mutlak bir beğenmediği tarafı vardır mutlak bir çekememezlik vardır.
Bunun önüne yıllardır geçilmemiştir. Bir kadindan bilgi sahibi olmak istersen onu mutlak bir kadina sor

bence cok abartiyonuz yaaaaa. ne demek kadinin en buyuk dusmani yine kadin. surekli bu ''kiskaniyorsun sen onu'' muhabbetleri sinir bozucu. insan nerdeyse birisinden hoslanmamaktan korkacak, ''sen kiskaniyorsun onu'' lafini isitmekten dolayi. kucuk dusuruyo insani ya. ben daha cok bu durumda erkeklere sinir oluyorum. yoook kiskaniyorsun, yoook o daha guzel, yoook sende o yok ama onda var. heeeeeeeeee derdimiz buydu

BULLSHIT

En son beni çok sevdiğini iddia eden birinin arkamdan sallamalarını gördükten sonra şuraya Şevket Çoruh gülüşü bırakayım bence… Haydi rast gele…

Geri