Kadınları etkileyecek sohbet konuları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bazıları eski sevgili konularında şakır şakır maşallah
yeni şeyler konuşun yapılacak aktiviteler felan : P

sohbeti açandan etkilenmediyse isterse rezzan kiraz olsun nafile... öyle şu etkilermiş, bu etkilermiş diye diye heba ettiniz kendinizi valla. önemli olan enerji... boşuna gidip köpek cinslerini ezberlemeyin.
yine aynı tarz bi şey yazacaktım, demek ki düşüncelerim tutarlı... kadınları etkileyen sohbet konusu diye bir şey yok, kadın olur verdikten sonra edilen sohbetler vardır, onda da salak saçma biri değilsen ne konuşsan olur, konuşamıyorsan da yallahlanır başa sararsın. :emoji_sandal:

Mantıklı olmayan sohbetler.

Insanın hosuna giden biri olunca kozmik sirlar bile giybet tadinda gecebilir muhabbet ederken… Tamamen kimle sohbet ettigimize bagli…

Her kadın için farklıdır. Genel olarak dedikodu seviyorlar ama kız arkadaş gibi oturup dedikodu yapacak halimiz yok.

Karşındaki kişiye göre değişir bu durum tabii.. büyük çoğunluğuna bilgili erkekler çekici gelir, merak ettiği şeyler hakkında bilginiz varsa konuşun.. kedici kadınlardan uzak durun bu arada çocuklar..

Adil Yıldırım - Enter

dün paylaştığım kitap için, birkaç üyemizin cengaver ve yardımsever halleri çok etkileyiciydi mesela..... kolay dolandırırmışım sizi.dfkjghf şaka şaka çok tatlısınız.......

birkaç yerden daha haber bekliyorum ama zor. sonunda "amaan" deyip, yüksek fiyat çekilen ikinci el olanı alacağım gibi.fkcjgh bakalım.........
Forumdaki hasımların açık arttırmaya girip dümenden fiyat yükseltiyor bilgin olsun....

Döveceğim yahu, kitaba talep çok, sırayla dövüş yapıyoruz.. ben antrenmanlara devam ediyorum, sıram gelince canlı yayın bilgisini vereceğim...
stock'a kitabı alacağım merak etme.
Tm

Geri