Kadınları etkileyecek sohbet konuları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İlk sıraya sanırım burç yazılır diye düşünüyorum, sonrasında evcil hayvanlar ile ilgili sohbet ve hayvan sevgisi etkili olabilir.

sohbeti açandan etkilenmediyse isterse rezzan kiraz olsun nafile... öyle şu etkilermiş, bu etkilermiş diye diye heba ettiniz kendinizi valla. önemli olan enerji... boşuna gidip köpek cinslerini ezberlemeyin.

burç muhabbetinden etkilenen bir kadın ile zaten benim işim olmaz dediğim konu.

Forumda zenginim ve yakışıklıyım konularının prim yapmadığını öğrendik. Çünkü @samaEL reyiz hâlâ yalnız..
- kezolar uzak dursun babuşdan.

Şunu gördüm genç oğlanken. Kizlar çok hoşlanırdı sohbetlerimden. Ben de işte sanıyorum ki kendini güldüren erkeklerden hoşlanırlar falan adsdada :) yok anam, gittiler tek kelime etmeyenlere verdiler (gönüllerini)

Son düzenleme:
Şunu gördüm genç oğlanken. Kizlar çok hoşlanırdı sohbetlerimden. Bende işte sanıyorum ki kendini güldüren erkeklerden hoşlanırlar falan adsdada :) yok anam, gittiler tek kelime etmeyenlere verdiler (gönüllerini)
Açıklama gerçekten açıklayıcı olmuş

Son düzenleme:
Kadınların erkeklerle dedikodu yapmaya bayılıyor olduklarını gördüm son zamanlarda.
Bir kadının gönlüne giden yol dedikodudan geçiyor arkadaşlar.

Parfüm olabili (Odunsu, egzotik falan)

Benimle bilim kurgu ve fantastik filmler, kitaplar, dergiler, çizgi romanlar hakkında konuşsun.

Geri