Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sòyleyemem
yine aynı tarz bi şey yazacaktım, demek ki düşüncelerim tutarlı... kadınları etkileyen sohbet konusu diye bir şey yok, kadın olur verdikten sonra edilen sohbetler vardır, onda da salak saçma biri değilsen ne konuşsan olur, konuşamıyorsan da yallahlanır başa sararsın.sohbeti açandan etkilenmediyse isterse rezzan kiraz olsun nafile... öyle şu etkilermiş, bu etkilermiş diye diye heba ettiniz kendinizi valla. önemli olan enerji... boşuna gidip köpek cinslerini ezberlemeyin.
Eeeee noldu o kitap işi şimdidün paylaştığım kitap için, birkaç üyemizin cengaver ve yardımsever halleri çok etkileyiciydi mesela..... kolay dolandırırmışım sizi.dfkjghf şaka şaka çok tatlısınız.......
birkaç yerden daha haber bekliyorum ama zor. sonunda "amaan" deyip, yüksek fiyat çekilen ikinci el olanı alacağım gibi.fkcjgh bakalım.........Eeeee noldu o kitap işi şimdi
Forumdaki hasımların açık arttırmaya girip dümenden fiyat yükseltiyor bilgin olsun....birkaç yerden daha haber bekliyorum ama zor. sonunda "amaan" deyip, yüksek fiyat çekilen ikinci el olanı alacağım gibi.fkcjgh bakalım.........
Dövemedin mi run yaForumdaki hasımların açık arttırmaya girip dümenden fiyat yükseltiyor bilgin olsun....
Döveceğim yahu, kitaba talep çok, sırayla dövüş yapıyoruz.. ben antrenmanlara devam ediyorum, sıram gelince canlı yayın bilgisini vereceğim...Dövemedin mi run ya
TmDöveceğim yahu, kitaba talep çok, sırayla dövüş yapıyoruz.. ben antrenmanlara devam ediyorum, sıram gelince canlı yayın bilgisini vereceğim...
stock'a kitabı alacağım merak etme.
Mantıklı@Stockholm Sendromu IBAN paylaşsın. Her birimiz 100er TL atalım. Daha az veya daha çok değil. 100er TL. Alalım el birliğiyle şu kitabı.;d
Üstünü tamamlayıp gel.Mantıklı
27 tl bıraktı bana adam en son onu vereyim bende
Offf nasıl tamamlıcam sen tamamla sonra hallederiz o zamanÜstünü tamamlayıp gel.