wanderlust
Bronz Üye
Aşk konuları
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
e. içinde 1 adet e harfi var….Harf alayım.
Bilgilendirme için teşekkürler.. ben anlamişko, sen çok güzel ipucu verişkoe. içinde 1 adet e harfi var….
Eğitime önem veren biri de FB yi desteklesin ;dHerkesin ilgisine göre değişir. Benim için FB, kitap, eğitim…
Tatlım misyonumuz futbolda başarı odağı değil. Sporun çeşitli dallarında büyümeyi hedefliyor ve bu yönde gelişmelere imza atıyoruz. Lütfen bu konuyu küçümsemek bir gs’nin haddi olamaz. fjfjjdjdEğitime önem veren biri de FB yi desteklesin ;d
FB yi desteklemek için ayrı bir eğitim verilmeli. İnsan nasıl kanser olur, sigaradan sağlığa daha zararlı sosyal aktivite nedir ? Fenerbahçe maçları ;d
Basketbol, futbol dışında hangi branşını takip ediyorsun pardon ;dTatlım misyonumuz futbolda başarı odağı değil. Sporun çeşitli dallarında büyümeyi hedefliyor ve bu yönde gelişmelere imza atıyoruz. Lütfen bu konuyu küçümsemek bir gs’nin haddi olamaz. fjfjjdjd
Kürek, atletizm, kadın futbol, kadın basketbol…Basketbol, futbol dışında hangi branşını takip ediyorsun pardon ;d
Belki voleybol . Ee gerisi ;d
Yav he he ;dKürek, atletizm, kadın futbol, kadın basketbol…
Paranormal hikayelere bayılırım. Sabaha kadar dinlerim. Gerçeklik payı olan her konu bende dikkat çeker
İnanmak istiyorum bırak lütfeniyi de o olayların hiçbiri gerçek değil nasıl olacak o ?
İnanmak istiyorum bırak lütfen