Kadınları etkileyecek sohbet konuları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkesin ilgisine göre değişir. Benim için FB, kitap, eğitim…

Eğitime önem veren biri de FB yi desteklesin ;d
FB yi desteklemek için ayrı bir eğitim verilmeli. İnsan nasıl kanser olur, sigaradan sağlığa daha zararlı sosyal aktivite nedir ? Fenerbahçe maçları ;d
Tatlım misyonumuz futbolda başarı odağı değil. Sporun çeşitli dallarında büyümeyi hedefliyor ve bu yönde gelişmelere imza atıyoruz. Lütfen bu konuyu küçümsemek bir gs’nin haddi olamaz. fjfjjdjd

Tatlım misyonumuz futbolda başarı odağı değil. Sporun çeşitli dallarında büyümeyi hedefliyor ve bu yönde gelişmelere imza atıyoruz. Lütfen bu konuyu küçümsemek bir gs’nin haddi olamaz. fjfjjdjd
Basketbol, futbol dışında hangi branşını takip ediyorsun pardon ;d
Belki voleybol . Ee gerisi ;d

Herkesin karakter özellikleri farklıdır hobileri
İlgi alanları mesela @yoSun ile oturur futbol bile konuşabilirsiniz ama bu konu beni hiç cezbetmez kjkjkjkjk

Şiir oku sen sabaha kadar dinler eşlik ederim efenim :)

İnanmak istiyorum bırak lütfen

bir fizikçi ile metafizikçi hindistanı merak etmişler. o çaglarda hindistan tadından yenmez bir yermiş. lahmacunlar pek acı, kızlar pek esmermiş...

metafizikçi demis ki "hindistana yürüyerek varılmaz arkadaş. ben burada kalıp orayı hayal edecegim, öyle göreceğim"

"iyi bakalım" demiş fizikçi, "ben yürüyeceğim, gidip bakacağım".
"olur mu yahu! yürüye yürüye varılır mı hindistana?", demiş metafizikçi. "yorma beni yorma..." demiş fizikçi, ve yoluna koyulmuş.

metafizikçi hindistan diye evinin arka bahçesini, koyunlarını filan düşünmüş ölene dek. fizikçi beş on şehir yol katedip hindistana ulaşamadan ölmüş.

nasip be.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Maharet; anlatılandan öte, anlatanda...

Geri